ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στέλνουν τον Ελμάντερ στον Ολυμπιακό οι Τούρκοι

Στέλνουν τον Ελμάντερ στον Ολυμπιακό οι Τούρκοι

Οι Τούρκοι αναφέρουν πως ο Ελμάντερ βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η Γαλατασαράι θα παραχωρήσει ως δανεικό τον Σουηδό, καλύπτοντας μάλιστα και ένα μέρος του συμβολαίου του 32χρονου επιθετικού.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από την Τουρκία, τα οποία αναφέρουν πως ο Γιόχαν Ελμάντερ βρίσκεται κοντά στο να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, οι "γείτονες" αναφέρουν πως ο Σουηδός σέντερ-φορ θα παραχωρηθεί ως δανεικός στους ερυθρόλευκους, με την Γαλατασαράι μάλιστα να καλύπτει και ένα μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή ώστε να γίνει το "deal".

Το αν είναι τόσο προχωρημένο το θέμα δεν επιβεβαιώνεται από τον Ολυμπιακό, αλλά είναι γεγονός πως η περίπτωση του Γιόχαν Ελμάντερ έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, οι Τούρκοι εκφράζουν την σιγουριά τους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, επισημαίνοντας πως ο Σουηδός επιθετικός θα μετακομίσει σύντομα στον Πειραιά αφού έχει υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι "γείτονες" αναφέρουν πως ο Γιόχαν Ελμάντερ πείσθηκε πως θα πρέπει να αποχωρήσει από την Γαλατασαράι, αφού ο Φατίχ Τερίμ δεν τον υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας ως βασικό σέντερ-φορ τον σούπερ-σταρ Ντιντιέρ Ντρογμπά, τονίζοντας πως η Γαλατασαράι θα καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του παίκτη, αφού το συμβόλαιο του φτάνει στο 1.800.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, μάλιστα, γράφουν πως η Γαλατασαράι θα πληρώσει 500.000 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο 1.300.000 ευρώ θα το δώσει ο Ολυμπιακός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ