ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στέλνουν Σαβιόλα και Νίνη οι ξένοι

Στέλνουν Σαβιόλα και Νίνη οι ξένοι
Σαβιόλα

Στο μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού βρίσκονται Σωτήρης Νίνης και Χαβιέρ Σαβιόλα σύμφωνα με δημοσιεύματα από Ελλάδα και εξωτερικό

Το μυαλό όλων μέσα στον Ολυμπιακό κινείται γύρω από την απάντηση του Βερδού στην πρόταση που κατάθεσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ και περιλαμβάνει τριετές κλειστό συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν το 1.4 εκ. ευρώ (με μπόνους).

Ταυτόχρονα με την περίπτωση του Ισπανού στον Ολυμπιακό εξετάζουν κι άλλες προτάσεις που φθάνουν καθημερινά στα γραφεία της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία ο Σωτήρης Νίνης έχει προταθεί στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς (όπως και σε αρκετές ισπανικές ομάδες), όμως ένα τέτοιο ενδεχόμενο μοιάζει απίθανο.

Στη θέση του Νίνη ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ντε Βινσέντι, ενώ μην ξεχνάμε πως εκεί παίζουν και οι Φετφατζίδης, Τάτος, Σουμπίνιο, όπως και ο Σάμαρης.

Τέλος να σταθούμε και σε δημοσιεύματα τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό που θέλουν τον Χαβιέρ Σαβιόλα να φεύγει από την Μάλαγα (που δεν θα παίξει τελικά στην Ευρώπη) και να έχει προταθεί επίσης στον Ολυμπιακό.

Ο Σαβιόλα έχει κλείσει τα 31 του χρόνια και φέτος αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια με 9 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ