ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα χέρια του Περέιρα η λίστα με τους παίκτες

Στα χέρια του Περέιρα η λίστα με τους παίκτες

Ο χρόνος πιέζει και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Η λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των ερυθρολεύκων για τρεις θέσεις είναι ήδη στα χέρια του Περέιρα για να αποφασίσει. Υπογράφει συμβόλαιο για διόμιση χρόνια.

Ο Βίτορ Περέιρα θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και επειδή χρόνος δεν υπάρχει, ο Πορτογάλος έχει ήδη λάβει στα χέρια του τη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, προκειμένου να αποφασίσει ποιους παίκτες θέλει για την ενίσχυση των "ερυθρολεύκων".

Πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται σε τρεις διαφορετικές θέσεις, αφού θεωρείται αναγκαίο να αποκτηθούν ένας κεντρικός αμυντικός, ένας κεντρικός μέσος και ένας ακραίος μεσοεπιθετικός. Βρίσκεται στον Πειραιά απο τη Δευτέρα, οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν εδώ και 10 ημέρες και θα υπογράψει συμβόλαιο για διόμιση χρόνια.

Οπότε, μόλις ο Πορτογάλος κατασταλάξει στο ποιοι παίκτες θα του είναι πιο χρήσιμοι στον Ολυμπιακό που εκείνος σκέφτεται, θα δώσει το "ΟΚ" στη διοίκηση προκειμένου να αποκτηθούν. Να σημειωθεί ότι βρίσκεται στον Πειραιά από τη Δευτέρα και οι διαπραγματεύσεις μαζί του, ξεκίνησαν εδώ κι 10 ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ