ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκληρό παζάρι με Τοροσίδη, Τζιμπούρ

Σκληρό παζάρι με Τοροσίδη, Τζιμπούρ
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι υποθέσεις των ανανεώσεων για Τζιμπούρ και Τοροσίδη. "Τρελά" λεφτά ζητάει ο Αλγερινός που περιμένει κάτι καλύτερο.

Το σίριαλ των ανανεώσεων κρατούν αρκετούς μήνες τώρα, με τους Φουστέρ, Χολέμπας και Αμπντούν να είναι οι μόνοι ποδοσφαιριστές που έβαλαν την υπογραφή τους σε νέες συμβάσεις.

Ραφίκ Τζιμπούρ και Βασίλης Τοροσίδης, ωστόσο, δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το μέλλον τους, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέχρι το τέλος του μήνα. Και λέμε μέχρι το τέλος του μήνα, γιατί οι προβλέψεις στις συγκεκριμένες περιπτώσεις έχουν πάει περίπατο.

Για τον Αλγερινό άσο τις τελευταίες δυο ημέρες υπάρχουν σενάρια που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με την Μπεσίκτας, κάτι που στον Ολυμπιακό διαψεύδουν. Το μόνο δεδομένο είναι πως ο 29άχρονος άσος ψάχνει ένα καλό τελευταίο συμβόλαιο, το οποίο σύμφωνα με τον "Γαύρο" θα αγγίζει τα 2 εκ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι, αφού μαζί με την εφορία φτάνει τα 3 εκ. ευρώ. Στην Τουρκία πάντως ακόμα και την Τετάρτη το πρωί επιμένουν για την Μπεσίκτας και τον Τζιμπούρ.

Το παίρνει πάνω του ο πρόεδρος

Μέσα στο επόμενο διήμερο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα έχει συνάντηση με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Τοροσίδη, έτσι ώστε μέχρι το τέλος τς εβδομάδας να γνωρίζουμε τι θα συμβεί με τον 27άχρονο άσο.

Όπως είναι γνωστό ο Τοοσίδης περιμένει πρόταση από το εξωτερικό, η οποία δεν έχει έρθει ακόμα. Τέλος να πούμε πως μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει και το μέλλον των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται άμεσα από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, έτσι ώστε να δοθούν δανεικοί.

Ποιοι είναι αυτοί; Θα φανεί στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με την Καβάλα στο Καραϊσκάκης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ