ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκέψεις για τσάρτερ για τους παίκτες

Σκέψεις για τσάρτερ για τους παίκτες
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται να ναυλώσει τσάρτερ να φέρει τους παίκτες του Ολυμπιακού στην Αθήνα μετά το τέλος του φιλικού της Εθνικής προκειμένου να μην χάσουν την προπόνηση της Πέμπτης (1/3)

Το βράδυ της Τετάρτης (29/1, 21.30) η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου θα δώσει φιλικό παιχνίδι με το Βέλγιο στο Ηράκλειο και στο Παγκρήτιο Στάδιο και το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στους παίκτες της ομάδας που θα αγωνιστούν.

Ο λόγος είναι πως από εδώ και πέρα οι Πειραιώτες θα έχουν ένα ιδιαίτερα βεβαρυμένο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλουν όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστους τους παίκτες τους, χωρίς τραυματισμούς αλλά και χωρίς να χάνουν προπονήσεις της ομάδας.

Έτσι, από την στιγμή που η επιστροφή των παικτών από την Κρήτη ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης (1/3, 09.30) οι "ερυθρόλευκοι" παίκτες θα έχαναν την προπόνηση της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ, ενώ στην συνέχεια υπάρχει το ταξίδι στην Ουκρανία (8/3) για το ματς με την Μέταλιστ.

Για τον λόγο αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται να ναυλώσει τσάρτερ, προκειμένου να παραλάβει τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της Εθνικής την Τετάρτη (29/2), ώστε να τους φέρει στην Αθήνα να ξεκουραστούν και την Πέμπτη το πρωί (1/3, 9.30) να δώσουν κανονικά το παρών στο Ρέντη.

Οι παίκτες που βρίσκονται στην Κρήτη με την Εθνική Ελλάδος είναι οι Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χοσέ Χολέμπας, Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Φετφατζίδης, ενώ με την Εθνική Βελγίου είναι ο Κέβιν Μιραλάς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ