ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκέψεις για Τζιόλη

Σκέψεις για Τζιόλη
Τζιόλης Τζόρτζεβιτς INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό ψάχνουν λύσεις στα χαφ και το όνομα του Αλέξανδρου Τζιόλη βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ερυθρόλευκων. Πάντα πρώτο φαβορί ο Τισόνε (video).

Τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει και μαζεύουν πληροφορίες για ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν με επιτυχία το ρόλο του αμυντικού μέσου και το όνομα του Αλέξανδρου Τζιόλη έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο ο Έλληνας όσο και ο Αργεντινός (με ιταλικό διαβατήριο) μέσος είναι τα φαβορί, εκτός και αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή.

Ο 26χρονος άσος της Εθνικής έμεινε ελεύθερος και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Την περσινή σεζόν είχε ένα σοβαρό τραυματισμό, όμως έχει επανέλθει πλήρως και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Από την πλευρά του ο 25χρονος άσος της Σαμπντόρια μετρά 150 συμμετοχές στην Ιταλία και θεωρείται αμυντικός μέσος "σκύλος", κάτι δηλαδή που ψάχνουν οι ερυθρόλευκοι. Όπως και να έχει όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη συνάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ