ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκέψεις για Κακουτά στον Ολυμπιακό

Σκέψεις για Κακουτά στον Ολυμπιακό

Ο Γκαέλ Κακουτά φέρεται να είναι από τις ισχυρές υποψηφιότητες για την ενίσχυση του Ολυμπιακού. Οι προθέσεις της Τσέλσι για τον 20χρονο Γάλλο.

Τα σενάρια για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού έχουν φουντώσει από την στιγμή που μπήκαμε και επίσημα στην μεταγραφική περίοδο, με το όνομα του Γκαέλ Κακουτά να "παίζει" δυνατά στον Τύπο της Τρίτης (3/1).

Σύμφωνα με αυτά, οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν προς Τσέλσι μεριά και τον 20χρονο μεσοεπιθετικό ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της.

Η αγγλική ομάδα τον έχει στις τάξεις από τα 16 του, ενώ στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν τον είχε δώσει δανεικό στην Μπόλτον. Εκεί πήρε κάποιο χρόνο συμμετοχής, ωστόσο ο ίδιος θέλει να πάει σε σύλλογο όπου θα μπορεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο που έχει δείξει στην β΄ομάδα της Τσέλσι αλλά και στις μικρές εθνικές της Γαλλίας.

Προτεραιότητά του φαίνεται να είναι η επιστροφή στην πατρίδα, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός ενδιαφερθεί πιο "ζεστά". Η Τσέλσι τον παραχωρεί δανεικό, ενώ σκέφτεται να τον δώσει στη συνέχεια με "συνιδιοκτησία" έχοντας ένα ποσοστό 50% στα δικαιώματα του Γάλλου.

Ο παίκτης βέβαια δεν είναι από αυτούς που θα πάρει άμεσα θέση βασικού στην 11αδα της ομάδα, όμως στον Ολυμπιακό δεν κοιτάνε μόνο για μεταγραφές 4μηνου, αλλά θέλουν να ψάξουν και περιπτώσεις που μπορούν να αποδειχθούν λαχείο χωρίς να κοστίζουν μία περιουσία. Και το όνομα του Κακουτά είναι μία τέτοια πιθανή περίπτωση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ