ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκέφτονται περικοπές σε Ντιόγκο

Σκέφτονται περικοπές σε Ντιόγκο

Ο Ντιόγκο είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και οι "ερυθρόλευκοι" σκέφτονται αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Ο Ντιόγκο Λουίς Σάντος είναι ο καλύτερα αμειβόμενος παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος αμείβεται με 2 εκατομμύρια ευρώ!

Σε περίπτωση που ο Ντιόγκο αποφασίσει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, τότε θα πρέπει να δεχτεί μείωση των απολαβών του. Τον Δεκέμβριο θα πρέπει να ξεκινήσουν οι συζητήσεις τόσο με την Σάντος όσο και με τον ίδιο τον παίκτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, αν δεν βρεθεί ομάδα που να του καλύψει το συμβόλαιο και ο Βαλβέρδε ανάψει το πράσινο φως, τότε ο Ντιόγκο θα πρέπει να κάνει παραχωρήσεις, καθώς το συμβόλαιο του είναι απαγορευτικό για την προσφορά του.

O άσος της Σάντος, είναι διατεθειμένος να συζητήσει την μείωση των απολαβών του, θα πρέπει όμως πρώτα να ξεκαθαρίσει την θέση του με τον σύλλογο της Βραζιλίας και μετά να έχει επαφές με τον Ολυμπιακό.

Ο Ντιόγκο έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θέλει να επιστρέψει στους "ερυθρόλευκους" και στις εμφανίσεις της πρώτης του σεζόν στον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ