ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκέφτεται και Βλαχοδήμο ο Ζαρντίμ

Σκέφτεται και Βλαχοδήμο ο Ζαρντίμ
INTIME SPORTS

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σκέφτεται να ξεκινήσει τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Λιούμπομιρ Φέισα στην ενδεκάδα. Οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για την επίθεση.

Ο Ζαρντίμ τις τελευταίες ημέρες καταστρώνει τα πλάνα του προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Τα ερωτηματικά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αφορούν κυρίως στο βαθμό ετοιμότητας των Κώστα Μανωλά και Ραφίκ Τζεμπούρ, οι οποίοι θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της ομάδας, αλλά πολύ δύσκολα θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών.

Εκεί όπου έχει πολλές πιθανότητες να εμφανιστεί για δεύτερο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος! Ο Πορτογάλος τεχνικός, στην προπόνηση της Παρασκευής (9/11), χρησιμοποίησε τον 21χρονο εξτρέμ στους βασικούς, ενώ τον συμπεριέλαβε και στις ασκήσεις με τις στημένες φάσεις. Τέλος, μετά το τέλος της προπόνησης, είχε μαζί του ολιγόλεπτο τετ-α-τετ. Σημάδια που δείχνουν πως ο Ζαρντίμ σκέφτεται πολύ σοβαρά να δώσει την ευκαιρία στον Βλαχοδήμο να αγωνιστεί βασικός κόντρα στην ΑΕΚ. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Νταβίδ Φουστέρ πιθανότατα θα κάτσει στον πάγκο.

Παράλληλα, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η χρησιμοποίηση του Λιούμπομιρ Φέισα στην τριάδα των χαφ στον άξονα. Ο Σέρβος έχει ιδιαίτερα δημιουργικά προσόντα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα βρίσκεται σχεδόν μόνιμα σε φάση άμυνας, είναι σαφώς πιο χρήσιμος από τον Φρανσουά Μοδέστο. Ο Κορσικανός πάντως έχει το προβάδισμα για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Δημήτρη Σιόβα στην καρδιά της "ερυθρόλευκης" άμυνας.

Τέλος, όσον αφορά στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προσανατολίζεται στους Τζαμέλ Αμπντούν και Κώστα Μήτρογλου, πέραν του Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ