ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκάουτερ από Μάλμε και Στουτγκάρδη στο Φάληρο

Σκάουτερ από Μάλμε και Στουτγκάρδη στο Φάληρο
INTIME SPORTS

Στις κερκίδες του "Γ. Καραϊσκάκης" βρέθηκαν σκάουτερ από την Μάλμε και την Στουτγκάρδη, παρακολουθώντας τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Τετάρτη (3/12), στο ντέρμπι της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής της Super League, με τον "Δικέφαλο" να επικρατεί με σκορ 2-1.

Στις εξέδρες του Φαληρικού γηπέδου βρέθηκαν κατάσκοποι των Μάλμε και Στουτγκάρδη. Η παρουσία ανθρώπου της σουηδικής ομάδας είναι προφανής, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" φιλοξενούν την Μάλμε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Τρίτη (9/12) για την 6η και τελευταία αγωνιστικών των ομίλων του Champions League.

Ο σκάουτερ της Στουτγκάρδης βρέθηκε στο Φάληρο για να τσεκάρει παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς η γερμανική ομάδα ψάχνει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ενόψει Ιανουαρίου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στις εξέδρες του γηπέδου ήταν και ο Γιάνος Χρούτκα, μάνατζερ του Μπάλας Μέγκιερι. Προφανώς βρίσκεται στην Ελλάδα με σκοπό να συζητήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το μέλλον του Ούγγρου γκολκίπερ στον Πειραιά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ