ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σιώπης: "Χαρούμενος που παίζω ξανά με τα ερυθρόλευκα"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μανώλης Σιώπης και Νίκος Βέργος μίλησαν στην κάμερα του Olympiacos TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Λουντογκόρετς στο Γιένμπαχ. (video)

Ολυμπιακός και Λουντογκόρετς αναμετρήθηκαν σε φιλικό ματς που διεξήχθη στο Γιένμπαχ, με το τελικό 1-1 να κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Μετά τη λήξη του ματς, Μανώλης Σιώπης και Νίκος Βέργος μίλησαν στην κάμερα του Olympiacos TV.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω ξανά με τα ερυθρόλευκα μετά από τέσσερα χρόνια. Ήταν πιο έτοιμη η Λουντογκόρετς. Εμείς όμως καταφέραμε να κάνουμε κάποια πράγματα που μας ζήτησε ο προπονητής στις προπονήσεις.

Τα βγάλαμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για τον τρίτο προκριματικό γύρο", τόνισε ο Μανώλης Σιώπης.

"Είναι θετικό το πρόσημο. Όλες αυτές τις ημέρες έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Προσπαθήσαμε να αφομοιώσουμε κάποια πράγματα που μας ζήτησε ο προπονητής και πιστεύω σιγά σιγά βγαίνουν και στον αγωνιστικό χώρο.

Η Λουντογκόρετς είναι καλύτερη ομάδα από τη Βάτενς, ήταν πιο έτοιμη. Πιστεύω εμείς σταθήκαμε καλά στο γήπεδο, είχαμε ευκαιρίες, βάλαμε και ένα γκολ που είναι πολύ σημαντικό. Προχωράμε", υποστήριξε από την πλευρά του ο Νίκος Βέργος.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χάσι: "Καλοί για 60 λεπτά"
Δείγμα θετικό για τον Ολυμπιακό, 1-1 με τη Λουντογκόρετς
"Μιλάει με Ζιλέ ο Ολυμπιακός"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ