ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Θα μας ωφελήσει το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα"

Σίλβα: "Θα μας ωφελήσει το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα"
Σίλβα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το φιλικό που έδωσε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα θα ωφελήσει την ομάδα του, όπως υποστήριξε ο προπονητής του Μάρκο Σίλβα. Τι σχολίασε για την ατμόσφαιρα στην αναμέτρηση του Βελιγραδίου.

Ωφέλιμο ήταν για τον Ολυμπιακό το τεστ που έδωσε την Κυριακή (8/5) στη Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό υποστήριξε μετά το 2-2 ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" Μάρκο Σίλβα, ενώ στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ

Αναλυτικά όσα είπε: "Πρώτα απ' όλα θέλω να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα για το πρωτάθλημα που κατέκτησε και στη συνέχεια να πω ότι έγινε ένα ωραίο παιχνίδ. Ήταν μία ωραία στιγμή και για τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Δείξαμε και οι δύο πολύ καλή εικόνα και είχαμε και οι δύο πολύ επαγγελματική συμπεριφορά. Ηταν φανταστική η ατμόσφαιρα, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε, είναι πάντα δίπλα μας.

Το αποψινό παιχνίδι και ο τελικός κυπέλλου είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε. Το σημαντικό είναι ότι είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε αγωνιστικό χρόνο σε ποδοσφαιριστές μας. Εχει περάσει αρκετό διάστημα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις και το ότι καταφέραμε και παίξαμε σήμερα θα μας βοηθήσει. Ενα τέτοιο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα μπορεί να μας ωφελήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα γκολ του φιλικού Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός »
Η σκοτεινή είσοδος και η αποθέωση στο "Μαρακανά"
Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα τραγουδούν: "Είσαι στο μυαλό..."
Πάντα αΧώριστοι Ερυθρός Αστέρας και Ολυμπιακός, 2-2 στο "Μαρακανά"

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ