ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα στους παίκτες: "Χόρτασα μπάλα!"

Σίλβα στους παίκτες: "Χόρτασα μπάλα!"
Πάρντο Σίλβα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, με ομιλία του στους ποδοσφαιριστές, τους συνεχάρη για τα όσα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής και στάθηκε φυσικά στο καταιγιστικό πρώτο 60λεπτο κόντρα στον Λεβαδειακό.

Φαινόταν από τη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-1 επί του Λεβαδειακού ότι γέλαγαν και τα... μουστάκια (που δεν έχει) του Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν αποφάσισε στην προπόνηση της Τρίτης (12/1) να πει δύο λόγια στους ποδοσφαιριστές του.

"Συγχαρητήρια για τα όσα έχετε καταφέρει. Το ρεκόρ που έχετε πετύχει είναι ιστορικό και είμαι περήφανος για εσάς. Ακόμα έχουμε όμως δρόμο μπροστά μας, θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό", τους είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Να ξέρετε ότι χόρτασα μπάλα στο ματς με τον Λεβαδειακό. Ήμασταν ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Παίξαμε βάσει του πλάνου μας, βάσει των όσων είχαμε πει. Κάναμε συνεχώς επιθέσεις, πιέζαμε, δεν αφήναμε μπάλες, τα πήγατε περίφημα. Έτσι να συνεχίσουμε, αλλά για να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο απαιτώ απ' όλους σας σοβαρότητα και πολλή δουλειά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ