ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Σφήνα στη Λεγκανές η Λα Κορούνια για Σιόβα"

"Σφήνα στη Λεγκανές η Λα Κορούνια για Σιόβα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Σιόβας αναμένεται να ταξιδέψει Δευτέρα ή Τρίτη στην Μαδρίτη για να τελειώσει το τυπικό κομμάτι του δανεισμού του στην Λεγκανές. Τι ανέφερε δημοσίευμα της “Diario de Sevilla”για ξαφνικό μπάσιμο της Λα Κορούνια!

Αυτό που γνωρίζαμε είναι ότιαπό προπαραμονή Χριστουγέννων η υπόθεση του Δημήτρη Σιόβα είχε ολοκληρωθεί για την Λεγκανές.

Ο Ίλια Ίβιτς που εκπροσωπεί τον υψηλόσωμο στόπερ πήγε την πρόταση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο λιμάνι άναψαν το “πράσινο φως” και αναμενότανΔευτέρα ή Τρίτη να μεταβεί στην Μαδριτη για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του.

Μάλιστα και ο ίδιος οΊβιτς παραδέχτηκε ότι η επόμενη ομάδα του Σιόβα θα είναι η Λεγκανές και σύμφωνα με τα όσα διέδιδαν τα ισπανικά ΜΜΕ, απέμεναν οι ανακοινώσεις. Είχαν φτάσει σε σημείο να αποκαλύπτουν ακόμα και την οψιόν αγοράς του 28χρονου κεντρικού αμυντικού. Άλλες πηγές έκαναν λόγο για 2 εκ. ευρώ και άλλες για... 4εκ.!

Και μέσα σ' όλα, ένα δημοσίευμα της σημερινής “Diario de Sevilla”προκάλεσε ερωτηματικά. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Λα Κορούνια έχει κάνει γερό μπάσιμο για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή και προσπαθεί να τον πάρει μέσα από τα χέρια της Λεγκανές και της Μπέτις. Ο τίτλος του ρεπορτάζ κάνει λόγο και για “βόμβα”!

Οπότε, δύο είναι τα ενδεχόμενα. Ή είναι κάποιες μέρες πίσω η συγκεκριμένη εφημερίδα ως προς την πληροφόρηση (σ.σ. λογικά είναι και το πιθανότερο) ή πραγματικά έχει κινηθεί κάτω από τη μύτη όλων η ομάδα της Γαλικίας και προσπαθεί να “κλέψει” τον Σιόβα από την Λεγκανές που την Παρασκευή (23/12) ουσιαστικά τον έκλεισε. Υπομονή λίγων ωρών...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ