ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε τροχιά ανακοινώσεων

Σε τροχιά ανακοινώσεων

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Ολυμπιακός αναμένεται να ολοκληρώσει τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις. Πουλίδο, Φορτούνης σε πρώτο πλάνο αλλά και Φινμπόγκασον που παραμένει ο διακαής πόθος για την επίθεση.

Στο τέλος μοιάζει να φτάνει η αγωνία για τις πρώτες μεταγραφικές προσθήκες των Πειραιωτών ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Οι "ερυθρόλευκοι" εδώ και αρκετό διάστημα έχουν επαφές για διάφορες περιπτώσεις παικτών, βολιδοσκοπούν καταστάσεις και τώρα είναι έτοιμοι να περάσουν στο... δια ταύτα.

Βρισκόμαστε λοιπόν σε τροχιά ανακοινώσεων. Μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο (31 Μαΐου - 1 Ιουνίου) ο Ολυμπιακός αναμένεται να επισημοποιήσει την συμφωνία με παίκτη/παίκτες.

Σε πρώτο πλάνο είναι οι υποθέσεις του Άλαν Πουλίδο και του Κώστα Φορτούνη. Ο Πρωταθλητής Ελλάδας βρήκε άκρη με την περίπτωση του Μεξικανού διεθνή (θα είναι στα γήπεδα της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο) φορ, η κατάσταση όσον αφορά την σχέση του με την Τίγκρες έχει ξεκαθαρίσει (δεν δεσμεύεται πλέον με τον σύλλογο), οπότε ήρθε η ώρα να ανακοινωθεί επίσημα η συμφωνία των δύο πλευρών.

Θυμίζουμε πως εδώ και αρκετές μέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε αποκαλύψει πως υπάρχει η υπογραφή του Πουλίδο σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Με τον Κώστα Φορτούνη υπήρχε δίαυλος επικοινωνίας εδώ και εβδομάδες, οι διαπραγματεύσεις με την Καϊζερσλάουτερν και την πλευρά του 22χρονου άσου είναι πολύ κοντά στην θετική ολοκλήρωση τους, οπότε πρόκειται για ακόμη περίπτωση που μπορεί να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες.

Για τον Ολυμπιακό παραμένει πάντα διακαής πόθος ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός διεθνής στράικερ είναι ο εκλεκτός των "ερυθρολεύκων" για να ισχυροποιήσουν σε μεγάλο βαθμό την γραμμή κρούσης της ομάδας.

Οι Πειραιώτες δεν πτοήθηκαν από την άρνηση της Χέρενφέν στην αρχική πρόταση που κατέθεσαν και παραμένουν στην διεκδίκηση του 25χρονου άσου, ετοιμάζοντας νέα βελτιωμένη προσφορά, ικανή να πείσει τον ολλανδικό σύλλογο να παραχωρήσει τον Φινμπόγκασον. Δεν αποκλείεται και εδώ να έχουμε άμεσες εξελίξεις μέσα στα επόμενα 48ωρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ