ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάββας Θεοδωρίδης: "Έχουμε άλλα 25 ντέρμπι"

Σάββας Θεοδωρίδης: "Έχουμε άλλα 25 ντέρμπι"
INTIME SPORTS

Παρά το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα και τη μεγάλη διαφορά από τον Παναθηναϊκό, ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει άλλα 25 ντέρμπι, ενώ χαρακτήρισε εύκολη και επαγγελματική τη νίκη στο Περιστέρι.

Ευχαριστημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Σάββας Θεοδωρίδης, τονίζοντας πως είναι μια δύσκολη έδρα που δύσκολα κάποιος θα καταφέρει να φύγει με βαθμούς.

Ο αντιπρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς και στο δύσκολο έργο που θα έχει η ομάδα του στο Λονδίνο, ενώ υπογράμμισε πως η σημερινή νίκη ήταν επαγγελματική και χαλαρή.

"Σήμερα παίξαμε στη δυσκολότερη έδρα που έχουμε αγωνιστεί φέτος κόντρα σε μια πάρα πάρα πάρα πολύ καλή ομάδα, που δύσκολα θα χάσει βαθμούς στο Περιστέρι.

Ήταν ένα δυνατό ματς και φάνηκε από το γεγονός πως φεύγουμε με τρεις τραυματίες (Παπάζογλου, Μοδέστο, Φουστέρ), ενώ μαζί με τους άλλους τέσσερις γίνονται 7 και καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι το έργο της ομάδας στο Λονδίνο. Ξέραμε πως είναι σαν ομάδα ο Ατρόμητος και παίξαμε επαγγελματικά μόνο για να κερδίσουμε και τα καταφέραμε άνετα και χωρίς να δυσκολευτούμε.

Τώρα πάμε στο Λονδίνο και πιστεύουμε πως θα κάνουμε μια αξιοπρεπής εμφάνιση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη, αλλά και στον κόσμο που ήρθε εδώ πέρα. Μας μένουν ακόμη 25 ντέρμπι και τα παιδιά έπαιξαν σε ένα σκληρό περιβάλλον. Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα και το πρωτάθλημα είναι σαν να ξεκινά τώρα για εμάς", δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ