ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαντάνα: "Δεν κοιμήθηκα καθόλου όλο το βράδυ"

Σαντάνα: "Δεν κοιμήθηκα καθόλου όλο το βράδυ"
INTIME SPORTS

Στεναχωρημένος από την απόδοσή του στον πρώτο προημιτελικό με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Φελίπε Σαντάνα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Ολυμπιακού, Φελίπε Σαντάνα, μίλησε στην κάμερα της NOVA και εξέφρασε την απογοήτευση και την στεναχώρια του για την εμφάνισή του στο ματς με την ΑΕΚ, λέγοντας ότι δεν κοιμήθηκε καθόλου όλο το βράδυ.

"Έπαιξαν ρόλο οι πολλές αλλαγές, αλλά εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τον εαυτό μου από την απόδοσή μου, δεν κοιμήθηκα καθόλου χθες βράδυ, έχω στενοχωρηθεί πολύ. Πιστεύω πως είναι θέμα συγκέντρωσης αυτά τα παιχνίδια που είναι ντέρμπι κι εμείς δεν εμφανιστήκαμε όσο συγκεντρωμένοι έπρεπε", τόνισε αρχικά ο ο Σαντάνα και ανέφερε για το ματς με τον Εργοτέλη:

"Θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα, γιατί πρέπει να αφήσουμε πίσω μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτό που συνέβη την Τετάρτη. Καταλαβαίνω απόλυτα πως οι φίλαθλοί μας είναι απογοητευμένοι από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά είναι σημαντικό να το αφήσουμε στο παρελθόν, να είμαστε στη συνέχεια καλύτεροι και να κρατήσουμε τη διαφορά που έχουμε στο πρωτάθλημα.

Είναι επικίνδυνο ότι ο Εργοτέλης είναι στις τελευταίες θέσεις, γιατί μπορεί να σκεφτούμε ότι είναι εύκολο το παιχνίδι. Δεν είναι όμως καθόλου έτσι. Κάθε αντίπαλος έρχεται στο γήπεδό μας για ένα καλό αποτέλεσμα, όλοι έρχονται για να δείξουν το καλό τους πρόσωπο απέναντι στον Ολυμπιακό για να προωθήσουν την εικόνα της ομάδας τους. Εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να μην κάνουμε ό,τι την Τετάρτη και να νικήσουμε για να επιστρέψουν τα χαμόγελα".

Για τα ματς με Ντνίπρο και Παναθηναϊκό, σχολίασε: "Είναι η πιο κρίσιμη εβδομάδα αυτής της χρονιάς, γιατί από τη στιγμή που ήρθα όλοι μου λένε για αυτό το παιχνίδι. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους μας. Έχω παίξει κι εγώ πολλά ντέρμπι στη Γερμανία, Ντόρτμουντ εναντίον Σάλκε, και ξέρω τι σημασία έχουν αυτά τα παιχνίδια. Θέλω σε αυτό το ματς να εμφανιστούμε όσο πιο δυνατοί γίνεται, να αποδώσουμε όπως θέλουμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Για το πρώτο ματς με τους Ουκρανούς, είπε: "Είναι δύσκολο να παίξεις με έναν αντίπαλο για τον οποίο δεν ξέρεις πολλά. Όμως και μόνο ότι έφτασε εδώ στο Europa League, δείχνει ότι έχει ποιότητα. Θα πρέπει να τη σεβαστούμε, να την αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, να προετοιμαστούμε καλά και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, όπως απέναντι στον ΠΑΟΚ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ