ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαλίνο: "Είμαστε στον σωστό δρόμο"

Σαλίνο: "Είμαστε στον σωστό δρόμο"
INTIME SPORTS

Ο Λεάντρο Σαλίνο μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του και στον στόχο του νταμπλ. Δηλώσεις και από τον Μπενίτες.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του και στον στόχο του νταμπλ, λέγοντας πως η ομάδα του βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε για:

Την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Οφείλεται στην αποτελεσματικότητα του αντιπάλου. Μας έβαλε τρία γκολ και ήταν δυνατός στις αντεπιθέσεις του. Εμείς προσπαθήσαμε τα πάντα, αλλά δεν τα καταφέραμε και ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη".

Το τρίτο τέρμα των Ηπειρωτών και αν εκεί τελείωσε το ματς: "Ναι… Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε πολύ. Βάλαμε το γκολ, είχαμε τις ευκαιρίες για το δεύτερο, δεν τα καταφέραμε και ο αντίπαλος στην αντεπίθεση μας έβαλε το τρίτο γκολ. Δεν είναι ότι δεν προσπαθήσαμε".

Το αν σκέφτεται το νταμπλ: "Ναι φυσικά. Είμαστε στον σωστό δρόμο, παρά τη σημερινή ήττα. Θέλουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα ματς, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο για να πάρουμε το νταμπλ".

Δηλώσεις και από τον Χόρχε Μπενίτες...

Ο Χόρχε Μπενίτες, είπε για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Ο αντίπαλος διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι και εμείς γνωρίζαμε ότι το ματς θα ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ο ΠΑΣ μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε κλείστηκε πολύ πίσω και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Όπως κάθε μεγάλη ομάδα είχαμε την υποχρέωση να κυνηγήσουμε το ματς, παρόλο πως ήμασταν πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ζημιά στον αντίπαλο, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αντί όμως να βάλουμε ένα ακόμα γκολ, δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγανε όπως τα θέλαμε και δεχτήκαμε τα γκολ από τον αντίπαλο μας".

Για την συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ανέφερε: "Όπως είπα και πριν είμαστε μια μεγάλη ομάδα, πρέπει να κερδίζουμε όλους τους τίτλους τους οποίους διεκδικούμε. Μόνο αυτό το πράγμα έχουμε στο μυαλό μας και σε αυτό έχουμε συγκεντρωθεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ