ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρώτησε για Μανωλά η Μονακό

Ρώτησε για Μανωλά η Μονακό
INTIME SPORTS

Η Μονακό ζήτησε να μάθει τιμή πώλησης για τον Κώστα Μανωλά. Πάνω από 7 εκατομμύρια οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Η Μονακό έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Κώστα Μανωλά και σύμφωνα με πληροφορίες η γαλλική ομάδα επικοινώνησε πριν λίγο καιρό με τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας επίσημα το ενδιαφέρον της για τον νεαρό αμυντικό ζητώντας να μάθει τιμή πώλησης ώστε να ξεκινήσουν οι συζητήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός υποστήριξε ότι ο Μανωλάς δεν είναι προς πώληση, ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και ότι για να γίνει κάποια σοβαρή συζήτηση θα πρέπει η πρόταση να ξεπερνάει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον Μανωλά για λίγα λεφτά αφού δεν ενδιαφέρονται αυτή την στιγμή να τον παραχωρήσουν.

Ωστόσο, η πολιτική του Ολυμπιακού είναι οι παίκτες να παραχωρούνται σε ομάδες που δεν γίνεται να πεις "όχι" στην πρόταση τους. Άνθρωποι της Μονακό είναι πιθανό να βρίσκονται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες με σκοπό να συζητήσουν με τους "ερυθρόλευκους".

Στο μεταξύ, σημαντικός αριθμός κατασκόπων αναμένεται να βρεθεί την Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το ντέρμπι με σκοπό να παρακολουθήσουν παίκτες του Ολυμπιακού.

Διέρρευσε ότι η Φούλαμ και η Βόλφσμπουργκ θα έχουν απεσταλμένους ενώ αναμένεται και άλλες ομάδες να έχουν ανθρώπους στο φαληρικό γήπεδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ