ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρόσενμπεργκ: "Μειονέκτημα ότι δεν παίζουμε"

Ρόσενμπεργκ: "Μειονέκτημα ότι δεν παίζουμε"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Ρόσενμπεργκ εξέφρασε την άποψη πως για την Μάλμε είναι μειονέκτημα το γεγονός πως δεν έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας βρίσκεται η Μάλμε προκειμένου να πραγματοποιήσει μίνι - προετοιμασία πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στις 9 Δεκεμβρίου στο Φάληρο, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο της Σουηδίας έχουν ολοκληρωθεί (η Μάλμε έκανε νταμπλ) και το γεγονός πως οι Σουηδοί δεν έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους πριν από το ματς του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αποτελεί μειονέκτημα για την ομάδα του σύμφωνα με τον Μάρκους Ρόσενμπεργκ.

"Είχαμε μία μεγάλη σεζόν. Είχαμε πλεονέκτημα το καλοκαίρι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού για μας ήταν μεσούσης της αγωνιστικής σεζόν.

Αλλά τώρα είναι μειονέκτημα, αφού έχουμε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις μας και τα πόδια μας είναι λίγο πιο βαριά. Πρέπει να προπονηθούμε κατάλληλα, σε αυτή τη μίνι προετοιμασία στην Ισπανία", τόνισε χαρακτηριστικά το βαρύ πυροβολικό της Μάλμε.

Δηλώσεις για την προετοιμασία της Μάλμε στα Κανάρια Νησιά έκανε και ο βοηθός του Άγκε Χαρέιντε, Όλοφ Πίρσον.

"Έχουμε μία ευκαιρία για το Europa League και πρέπει να πάμε από το Μάλμε στον ήλιο για να έχουμε πιθανότητες να αγωνιστούμε καλά στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο μέρος στα Κανάρια Νησιά το γνωρίζει καλά ο Χαρέιντε. Είχε πάει εκεί και όταν ήταν στον πάγκο της Εθνικής Νορβηγίας", υποστήριξε από την πλευρά του ο Πίρσον.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ