ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ροντρίγκες στο τραπέζι

Ροντρίγκες στο τραπέζι

Ο Κριστιάν Ροντρίγκες βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Ατλέτικο Μαδρίτης και προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Έχει ιταλικό διαβατήριο αλλά και προηγούμενη συνεργασία με τον Περέιρα στην Πόρτο.

Με την απόκτηση του Κάνι από την Βιγιαρεάλ, μοιάζει πως κλείνει οριστικά το κεφάλαιο του Κριστιάν Ροντρίγκες στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Χοσέ Λουίς Καμινέρο, τεχνικός διευθυντής των "ροχιμπλάνκος" ενημέρωσε την πλευρά του παίκτη πως πρέπει να ψάξει για ομάδα και ο ατζέντης του πρότεινε τον 30χρονο αριστερό εξτρέμ στον Ολυμπιακό, την Γαλατάσαραϊ και την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς.

Οι Τούρκοι ωστόσο δεν έχουν θέση για ξένο ποδοσφαιριστή, την ίδια στιγμή όμως ο Γκόραν Πάντεφ σκέφτεται την προοπτική της Αγγλίας και δεν αποκλείεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν. Σύμφωνα και με την " AS ", η παρουσία του Μουσλέρα πιθανόν να παίξει ένα ρόλο στην απόφαση του Ροντρίγκες, ωστόσο για την ώρα και μέχρι να αδειάσει θέση ξένου δεν είναι εφικτή η προοπτική μιας τέτοιας μεταγραφής στην Γαλατά.

Τον παίκτη γνωρίζει άριστα ο Βίτορ Περέιρα, καθώς ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού είχε κοινή θητεία με τον Ροντρίγκες την αγωνιστική σεζόν 2011-12 στην Πόρτο. Εκείνη την περίοδο ο Ουρουγουανός είχε ισχυρό ανταγωνισμό για την ενδεκάδα και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 17 συμμετοχές, 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 802 αγωνιστικά λεπτά.

Το καλοκαίρι του 2012 η Ατλέτικο Μαδρίτης εξασφάλισε τις υπηρεσίες του 30χρονου (30/9/1985) σήμερα αριστερού εξτρέμ, που έχει και ιταλικό διαβατήριο. Στην διάρκεια της φετινής σεζόν με την φανέλα των "ροχιμπλάνκος", ο Ροντρίγκες (το παρατσούκλι του είναι "Σεμπόγια" που σημαίνει κρεμμύδι) μετράει μόλις 11 παιχνίδια (1 γκολ) και 291 λεπτά συμμετοχής.

Είναι φανερό πως δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Σιμεόνε και βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το "Vicente Calderon", αναζητώντας την επόμενη επαγγελματική του στέγη.

Ο Βίτορ Περέιρα γνωρίζει καλά τι μπορεί να του προσφέρει ο Κριστιάν Ροντρίγκες, με τα δεδομένα της υπόθεσης για την ώρα να είναι δύο: ο Ολυμπιακός ψάχνει για μια καλή και εφικτή συνάμα περίπτωση εξτρέμ, ενώ ο Ουρουγουανός έχει προταθεί στους "ερυθρόλευκους", με τις οικονομικές απαιτήσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης να φτάνουν στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Σε εθνικό επίπεδο, ο 30χρονος άσος έχει φορέσει 79 φορές τη φανέλα της Ουρουγουάης, μετρώντας στο ενεργητικό του 8 τέρματα.







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ