ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπέρτο: "Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο και δεν σχεδιάζω τίποτα"

Ρομπέρτο: "Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο και δεν σχεδιάζω τίποτα"
INTIME SPORTS

Ο Ρομπέρτο μίλησε στην Marca, παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Ισπανία αλλά ξεκαθάρισε ότι έχει ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και δεν σχεδιάζει τίποτα.

"Ήταν μια πολύ καλή χρονιά. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου κερδίζω δύο τίτλους την ίδια σεζόν. Παρότι υπήρξαν δυσκολίες, πετύχαμε τους στόχους μας", τόνισε αρχικά ο Ρομπέρτο μιλώντας στην Marca και στη συνέχεια ρωτήθηκε για την συνύπαρξη του με τον Μίτσελ:

"Ήρθε από το πουθενά και έπρεπε να προσαρμοστούμε γρήγορα. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή μου και μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αφότου έφυγε δεν μπορούσα να φανταστώ άλλον προπονητή εκτός από αυτόν".

Η άποψη του Ισπανού γκολκίπερ για τον, Ίκερ Κασίγιας είναι ξεκάθαρη:

"Η καριέρα του Κασίγιας τον δικαιώνει. Είναι ένας μύθος για το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Έχει την εικόνα ενός τερματοφύλακα που αξίζει σεβασμό. Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να πονέσουν και να επηρεάσουν. Ο Κασίγιας έχει την εμπειρία να αποδώσει σε υψηλό επίπεδο, όπως έκανε μέχρι τώρα".

Όσον αφορά μια πιθανή μεταγραφή του Ντε Χέα στην Ρεάλ Μαδρίτης και αν είναι έτοιμος για αυτή την πρόκληση, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού εμφανίστηκε σίγουρος για τον συμπατριώτη του:

"Τον ξέρω από μικρή ηλικία. Πέρσι αγωνιστήκαμε ως αντίπαλοι στο Champions League και με έκανε περήφανο το γεγονός πως τον είδα βελτιωμένο. Είναι μεγάλος τερματοφύλακας και ενδιαφέρει τοπ συλλόγους. Είναι μαθημένος και μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση".

Ο Ρομπέρτο δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τα δικά του σχέδια σχετικά με την καριέρα του και ενδεχόμενη επιστροφή του στην Primera Division:

"Στο μέλλον θα το ήθελα. Τώρα δεν μπορώ να μετανιώσω το γεγονός πως πήγα στο εξωτερικό και θα συνεχίσω εκεί για όσο ακόμη χρειάζεται. Κέρδισα τίτλους με τους μεγαλύτερους συλλόγους σε Πορτογαλία και Ελλάδα, αλλά στο τέλος, η ιδιοσυγκρασία μου με κάνει να ζητάω νέους προορισμούς στην καριέρα μου. Κρατάω την εμπειρία όλων αυτών των αγώνων στην Ευρώπη που αποτελούν τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου".

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Βαλένθια, ωστόσο ξεκαθάρισε πως έχει τρία ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και δεν σκέφτεται, ούτε σχεδιάζει κάτι.

"Είναι πάντοτε ωραίο να μιλάς με μεγάλους συλλόγους. Αλλά σήμερα, είμαι ήρεμος και απολαμβάνω τις διακοπές μου. Προσπαθώ να απομονώσω τον εαυτό μου από το οτιδήποτε. Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο και δεν σχεδιάζω τίποτα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ