ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρίχνεται στη μάχη ο Ολυμπιακός

Ρίχνεται στη μάχη ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μέταλιστ και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα. Διαβάστε όλα τα νέα μέχρι λίγο πριν από τη σέντρα.

Στις 20:00 το βράδυ ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη του Europa League και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ουκρανία επί της Μέταλιστ.

Ο συνεργάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε, Ασπιάθου, ανέλυσε την αντίπαλο των ερυθρόλευκων, την οποία χαρακτήρισε πιο επικίνδυνη από την Ρουμπίν Καζάν.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι παίκτες του ξέρουν τι κλίμα θα αντιμετωπίσουν στην Ουκρανία, αφού πριν από 15 μέρες ταξίδεψαν στην Ρωσία για το ματς με την Ρουμπίν.

Τα πλάνα του Ισπανού είναι κλειστά αν και σύμφωνα με την τελευταία προπόνηση θα "χτυπήσει" στις στημένες φάσεις, καθώς η άμυνα της Μέταλιστ έχει μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Ένας ποδοσφαιριστής πάντως που έχει εξτρά κίνητρο στο σημερινό (8/3) παιχνίδι είναι ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος έκλεισε τα 28 του χρόνια και θέλει να το γιορτάσει με γκολ.

Μανιάτης: "Μήνας-φωτιά ο Μάρτης"

Οι παίκτες των ερυθρόλευκων πάντως είναι προετοιμασμένοι για το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται, κάτι που δήλωσε και ο Γιάννης Μανιάτης.

Από την πλευρά του ο Νταβίδ Φουστέρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει όπως με την Ρουμπίν. Τέλος ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλησε να βγάλει το άγχος από τους παίκτες του, λέγοντας πως δεν υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ