EUROPA LEAGUE

Τα στημένα και ο... Φουστέρ

Τα στημένα και ο... Φουστέρ
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr σας μεταφέρει όσα έλαβαν χώρα στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το κρίσιμο ματς με την Μέταλιστ (Πέμπτη 8/3, 20:00). Που δόθηκε έμφαση και ποιος ο ρόλος του Φουστέρ.

Όλα πλέον είναι έτοιμα στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο για το δύσκολο και σημαντικό ματς του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ για τους "16" του Europa League.

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν την πρώτη και τελευταία τους προπόνηση στην Ουκρανία και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ό,τι είναι να δει από τους ποδοσφαιριστές του το είδε.

Οι ποδοσφαιριστές της "ερυθρόλευκης" ομάδας, έκαναν εντατική προπόνηση στα στημένα, κάτι που δείχνει πως ο Ισπανός τεχνικός ποντάρει αρκετά και θέλει να "χτυπήσει" την άμυνα της Μέταλιστ στις στημένες φάσεις.

Τα στημένα και ο... Φουστέρ
INTIME SPORTS

Όσο για τα πλάνα του, ο 48χρονος προπονητής μπέρδεψε κάποιος τα πράγματα στην προπόνηση της Τετάρτης, όπως το συνηθίζει άλλωστε, όμως όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο Νταβίδ Φουστέρ.

Οι πιθανοί έντεκα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι οι: Μέγιερι (τερματοφύλακας), Τοροσίδης (δεξί μπακ), Μέλμπεργκ (σέντερ μπακ), Αβραάμ Παπαδόπουλος (σέντερ μπακ), Μαρκάνο (αριστερό μπακ), Ορμπάιθ (αμυντικό χαφ), Μανιάτης (αμυντικό χαφ), Μακούν (χαφ), Μιραλάς (αριστερά στην επίθεση), Φουστέρ (δεξιά στην επίθεση), Τζιμπούρ (σέντερ φορ).

Τα στημένα και ο... Φουστέρ
INTIME SPORTS

Όπως καταλαβαίνετε, η ενδεκάδα αναμένεται να είναι ίδια κατά 10/11 σε σχέση με το ματς στην Μόσχα, αφού η μόνη αλλαγή είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος όπου πήρε τη θέση του Χολέμπας.

Τα στημένα και ο... Φουστέρ
INTIME SPORTS

Αξίζει να σημειωθεί πως ο καιρός στο Χάρκοβο είναι συννεφιασμένος και χιονισμένος, ενώ το θερμόμετρο δείχνει -7 βαθμούς Κελσίου. Την ώρα του αγώνα (Πέμπτη 8/3, 20:00) η θερμοκρασία αναμένεται να είναι -9 βαθμούς Κελσίου . Δείτε αναλυτικά τον καιρό στην Ουκρανία από το deltiokairou.gr.

Λόγω λοιπόν των ψυχρών θερμοκρασιών, οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχαν προμηθευτεί και φορούσαν γάντια, σκούφους και κασκόλ, για να αποφύγουν το κρύο.

Σ' ότι αφορά στον αγωνιστικό χώρο, η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το κακό είναι πως την Πέμπτη, όταν θα ξεκινήσει το ματς θα βαρύνει ακόμη περισσότερο.

Τα στημένα και ο... Φουστέρ
INTIME SPORTS
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ