ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρίτσο: "Παίζει ισπανικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός"

Ρίτσο: "Παίζει ισπανικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός"

Το δεξί χέρι του Τζενάρο Γκατούζο στον ΟΦΗ, Λουίτζι Ρίτσο, με δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ, ξεκαθάρισε ότι η Γιουβέντους θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Λουίτζι Ρίτσο, δεξί χέρι του τεχνικού του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο, με δηλώσεις του στην ιταλική ιστοσελίδα "Tuttosport", χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, ομάδα ποιοτική σε όλες τις γραμμές, αντίπαλο δυσκολοκατάβλητο για τη Γιουβέντους, αν και παραδέχθηκε πως πριν ενάμιση μήνα βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση.

"Με τον Ολυμπιακό παίξαμε πριν από ενάμιση μήνα, ουσιαστικά στην καλύτερη φόρμα του, καθώς κέρδισε επίσης και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μετά έχασε από τον Ατρόμητο και τη Μάλμε.", είπε αρχικά ο Λουίτζι Ρίτσο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός για:

Τα πλεονεκτήματα του Ολυμπιακού: "Ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο καλός όσο πριν από δύο μήνες, αλλά είναι μία ομάδα που παίζει ισπανικό ποδόσφαιρο. Έχει δύο full back που προωθούνται και που έχουν μεγάλη ποιότητα. Είναι μία ομάδα που είναι έτσι χτισμένη στη βάση της, ώστε τα δύο full back να μπορούν να προξενήσουν μεγάλη ζημιά. Στη μεσαία γραμμή υπάρχει ο Κασάμι. Από τη μέση και μπροστά είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. Και μπροστά είναι ο Μήτρογλου, που δίνει βάθος στην επίθεση. Ο τερματοφύλακας, ο Ρομπέρτο, είναι πολύ καλός. Γενικά, ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα."

Εάν ο Ολυμπιακός δεν βρεθεί σε καλή μέρα, θα απλοποιηθούν τα πράγματα για τη Γιουβέντους: "Όχι, δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Σίγουρα είναι εφικτό να κερδίσει η Γιουβέντους, αλλά ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα σε όλες τις γραμμές του. Πριν από δύο μήνες θα έλεγα ότι το παιχνίδι θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο για τη Γιουβέντους"

Για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού: "Είναι μία ιστορική εμφάνιση. Για τους Κρητικούς, ήταν σαν να πήραν το πρωτάθλημα. Μας περίμεναν στο αεροδρόμιο. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ