ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ριέρα: "Ο Κόλιν θα πετύχει όπου κι αν πάει. Είναι σημαντικός φίλος"

Ριέρα: "Ο Κόλιν θα πετύχει όπου κι αν πάει. Είναι σημαντικός φίλος"

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς μίλησε ο Άλμπερτ Ριέρα, εκφράζοντας τη σιγουριά του για την επιτυχία του στον Ολυμπιακό, αλλά και τον προβληματισμό του για τη φυγή του από την Γαλατάσαραϊ.

Ολυμπιακός και Γαλατάσαραϊ έχουν ξεκινήσει " πάρε-δώσε" από το περασμένο καλοκαίρι, με τον Ριέρα να φεύγει από τον Πειραιά για την Τουρκία και τον Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς να ακολουθεί την ανάποδη διαδρομή την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως ο Ισπανός και ο Τούρκος ήταν δύο πολύ καλοί φίλοι τους έξι μήνες της συνύπαρξής τους στην Γαλατάσαραϊ.

Ο Καζίμ-Ρίτσαρντς ήξερε αγγλικά και βοήθησε πολύ τον Άλμπερτ Ριέρα στην προσαρμογή του τις πρώτες ημέρες, όμως τώρα οι δύο παίκτες αναγκάστηκαν να χωρίσουν τους δρόμους.

"Ο Κόλιν είναι ένας σημαντικός φίλος για εμένα, γιατί ξέρει αγγλικά και ήταν με βοήθησε πολύ τις πρώτες ημέρες που ήρθα στην Τουρκία. Μπορεί να πετύχει στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που απέδειξε με το όνομα που έφτιαξε στην Τουρκία. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ποιότητα σαν ποδοσφαιριστής", υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Γαλατάσαραϊ ο Ριέρα.

Όσο για τη φυγή του, ο Ισπανός τονίζει: "Φυσικά, η μεταγραφή του ήταν μια μικρή έκπληξη για εμάς, γιατί οι εξελίξεις ήταν πολύ γρήγορες. Όταν όμως υπάρχει πρόταση, ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του και είναι ελεύθερος να αποφασίσει για το μέλλον του. Αποφάσισε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και το σέβομαι".

Ως καλός του φίλος, ο Ριέρα δεν θα μπορούσε να μη στείλει και τις ευχές του, αφού πρώτα εμφανίστηκε σίγουρος για την ποιότητά του: "Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Τον ξέρω και το πιστεύω. Οι ποιοτικοί παίκτες πετυχαίνουν όπου κι αν πάνε. Του εύχομαι καλή τύχη!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ