ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ραντεβού για τις ανανεώσεις

Ραντεβού για τις ανανεώσεις
INTIME SPORTS

Βρέντζος, Λορένθο και Μίτσελ θα έχουν ραντεβού ώστε να συζητήσουν για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν. Προς την έξοδο οι Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Πάντελιτς και Πίνο. Μένει ο Κάρολ.

Πιθανότατα σήμερα (Πέμπτη, 30/5) θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη ραντεβού ανάμεσα στην διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον προπονητή της ομάδας, έχοντας ως κύριο θέμα συζήτησης τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν.

Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος και στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννης Βρέντζος, θα συναντηθεί τόσο με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, όσο και με τον Τεχνικό Σύμβουλο των ερυθρολεύκων, Χουάνχο Λορένθο, ώστε να συζητήσουν μεταξύ τους οι τρεις άνδρες για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν.

Τι θα γίνει, δηλαδή, με τις ανανεώσεις των παικτών. Ο Ρόι Κάρολ ακόμη δεν έχει υπογράψει, αλλά θεωρείται δεδομένο πως θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία με την ομάδα. Αυτοί που "καίγονται", όμως, είναι οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Φρανσουά Μοδέστο και Μάρκο Πάντελιτς, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες μας, όμως, κάνουν λόγο πως σίγουρα θα αποχωρήσουν και οι τρεις από το μεγάλο λιμάνι.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο τριετής κύκλος (2010-2013) τριών έμπειρων ποδοσφαιριστών των ερυθρολεύκων θα κλείσει φέτος. Ο λόγος για τον 35χρονο (19/8/1978) Φρανσουά Μοδέστο, τον 37χρονο (27/10/1976) Αριέλ Ιμπαγάσα και τον επίσης 35χρονο (15/9/1978) Μάρκο Παντελιτς.

Και αυτό θα συμβεί τόσο στο πλαίσιο ανανέωσης του ρόστερ, όσο και επειδή έχει κριθεί (τόσο από την διοίκηση, όσο και από τον Μίτσελ) πως οι εν λόγω παίκτες δεν μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο την ομάδα, ενώ ορισμένοι από αυτούς βγάζουν και συχνά προβλήματα τραυματισμών.

Υπήρχε μία φήμη για παραμονή του Αριέλ Ιμπαγάσα για ένα ακόμη χρόνο, αλλά οι ελπίδες που συγκεντρώνει είναι ελάχιστες, καθώς οι περισσότερες "φωνές" στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως δεν μπορεί πλέον να προσφέρει περισσότερα στην ομάδα. Πέρα από τους τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές, όμως, παρελθόν από τους ερυθρόλευκους θα αποτελέσει και ο ιδιόρρυθμος Πίνο.

Ο ατζέντης του Κολομβιανού μπορεί να δηλώνει πως το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στο μεγάλο λιμάνι, αλλά είναι δεδομένο πως ο Λατινοαμερικανός με τον προβληματικό χαρακτήρα δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Νταμπλούχους Ελλάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ