ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πωλητήριο σε Τζιμπούρ και Αμπντούν έβαλε ο Ολυμπιακός

Πωλητήριο σε Τζιμπούρ και Αμπντούν έβαλε ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Αμπντούν και Τζιμπούρ είναι πλέον τελειωμένες υποθέσεις για τον Ολυμπιακό, που τους έβαλε πλέον πωλητήριο. Στην Αθήνα ο Αμπντούν που αρνήθηκε να παίξει και απολογείται στον Βρέντζο. Ποια είναι η τιμή που βάζουν στην ΠΑΕ και γατί δεν υπάρχει ελπίδα για τον "τρομοκράτη". Τι λένε στον Ολυμπιακό.

Είναι πλέον οριστικό... Ο Ραφίκ Τζιμπούρ και ο Τζαμέλ Αμπντούν δεν θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες αποφάσισαν πως το καλύτερο για την ομάδα αλλά και για τους ίδιους, είναι να αποχωρήσουν και να φέρουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ενημερώσου για τα νέα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού μέσα από το ολοκαίνουριο SPORT 24 app για iPhone και Android. Αν δεν το έχεις "κατεβάσει", μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή από τα App Store και Google Play.

Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν πως οι δύο Αλγερινοί, ό,τι είχαν να προσφέρουν το πρόσφεραν στην ομάδα και από 'δω και πέρα, αν θα μείνουν στο Λιμάνι, θα δημιουργούν μονάχα προβλήματα.

Ήδη όπως λένε στον Πειραιά, ο Ραφίκ Τζιμπούρ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις γκρίνιες και ζητά συνεχώς αυξήσεις και έχει περίεργες απαιτήσεις. Όπως είναι φυσικό, αυτό επηρεάζει και τον Αμπντούν και έτσι χαλάει το κλίμα στην ομάδα.

Μετά απ' όλα αυτά λοιπόν, στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να βάλουν πωλητήριο στους δύο παίκτες και είναι δεδομένο πως θα καλυφθούν τα κενά τους.

Αυτό που λένε πάντως στον Πειραιά είναι πως το 1.500.000€ που δίνει η Σαουθάμπτον για τον Τζαμέλ Αμπντούν είναι μικρό ποσό και ήδη αναζητούν νέους ενδιαφερόμενους, απαιτώντας τουλάχιστον το διπλάσιο ποσό (3.000.000€).

Επιστρέφει και απολογείται ο Αμπντούν

Να σημειώσουμε πως ο Τζαμέλ Αμπντούν δεν αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Σίμουρκ (2-1)και απλά παρακολούθησε το ματς σαν θεατής.

Όπως αναφέρουν στον Ολυμπιακό, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για δύο λόγους. Πρώτον επειδή τις τελευταίες πέντε μέρες δεν μιλούσε σε κανέναν και δεν είχε σωστή συμπεριφορά και δεύτερον επειδή ζητήθηκε στον Αλγερινό να παίξει στο δεύτερο μέρος του φιλικού, αλλά εκείνος αρνήθηκε, λόγω της επικείμενης μεταγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η διοίκηση να πάρει την απόφαση να επιστρέψει ο Αμπντούν στην Ελλάδα και να απολογηθεί για το πειθαρχικό του παράπτωμα στον Γιάννη Βρέντζο.

Πρόκειται για κίνηση διαζυγίου ανάμεσα στις δύο πλευρές και είναι ξεκάθαρο πως το γυαλί έχει ραγίσει. Στον Πειραιά μάλιστα, δεν θα αφήσουν το παραμικρό παράπτωμα να πέσει κάτω και όποιος δημιουργεί πρόβλημα θα τιμωρείται. Η αρχή γίνεται με τον Αμπντούν...

Δεν υπάρχει Αμαλφιτανό, Αρανθούμπια

Για τον Μοργκάν Αμαλφιτανό, οι Πειραιώτες ξεκαθαρίζουν πως έχουν αποσυρθεί από την διεκδίκηση του 28χρονου άσου και δεν ξέρουν πως επανέρχεται το θέμα στον Τύπο. Περίπτωση μεταγραφής του Αρανθούμπια επίσης δεν υπάρχει.

Αντίθετα υπαρκτή είναι η υπόθεση με τον Καρλ Μετζανί και η απόκτηση του από την Μονακό βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ ο Μοχάμεντ Ραμπιού είναι μια περίπτωση που εξετάζεται μέσα από μια 5άδα παικτών που έχει προταθεί στους ερυθρόλευκους από το Championnat.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δείχνει πως όποιον παίκτη θέλει από την Ελλάδα τον παίρνει, με τον Δημήτρη Κολοβό τελευταίο παράδειγμα. Ο νεαρός άσος του Πανιωνίου θα αποκτηθεί και θα παραμείνει δανεικός για μια σεζόν στους Νεοσμυρνιώτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ