ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πύρινη βροχή Βαγδάτης

Πύρινη βροχή Βαγδάτης
INTIME SPORTS

Σημεία και τέρατα έγιναν στη Λεωφόρο, ροκ καταστάσεις που δεν έδειξε η τηλεόραση, αλλά το ένιωσαν στο πετσί τους οι παίκτες, ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το τι έγινε πριν αρχίσει το ματς αναφέρεται λεπτομερώς σε ρεπορτάζ του Sport24.gr, ενώ με την είσοδο του προέδρου του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, οι φωτοβολίδες και τα πυρά από τα στυλό -πιστόλια θύμιζαν εικόνες που βλέπαμε από τοCNNστη Βαγδάτη.

Αληθινή πύρινη βροχή. Να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε προστασία μόνο από τους άνδρες ασφαλείας του, δεν υπήρχε ούτε ένας σεκιούριτι του Παναθηναϊκού να τον προφυλάξει, ούτε και αστυνομικοί, γι' αυτό και υπήρξε φραστικό επεισόδιο με τον υπεύθυνο της Λεωφόρου, Σπύρο Βλάχο.

Μετά το απαράδεκτο πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική για τους νεκρούς της Θύρας-7, ανάρτησαν ακόμη ένα, που αυτή τη φορά έγραφε "Β. Μαρινάκης έμπορος ηρωίνης", που κατέβηκε καθυστερημένα παρά την εντολή του διαιτητή.

Ο Περέιρα δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρο και μια... ιπτάμενη καρέκλα όταν πήγε να επιθεωρήσει την μεγάλη περιοχή πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Όταν οι αναπληρωματικοί παίκτες προσπάθησαν να πάνε στο πάγκο ήταν αδύνατο, καθώς έπεφταν πολλά αντικείμενα και φτυσιές, ενώ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου αρκετοί οπαδοί ήταν σκαρφαλωμένοι στα κιγκλιδώματα από τη μέσα πλευρά, προς τον αγωνιστικό χώρο.

Όταν μάλιστα πήγε να εκτελέσει κόρνερ ο Ντουρμάζ, δέκα κουκουλοφόροι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του, με σεκιούριτι να τους συγκρατούν. Ο Αντώνης Λεμονάκης (αναλυτής) έχει σοβαρό χτύπημα στο πόδι από αντικείμενο ή φωτοβολίδα, ενώ ο Χρήστος Μουρίκης δέχθηκε επίθεση από σεκιούριτι στην προσπάθεια του να πλησιάσει τον πάγκο των αναπληρωματικών του Ολυμπιακού.

Θύμα των δολοφονικών επιθέσεων των οπαδών του Παναθηναϊκού ήταν ο Παϊτιμ Κασάμι, που δέχθηκε φωτοβολίδα και έχει δυο εγκαύματα στο χέρι, γεγονός για το οποίο έδωσε κατάθεση στην ασφάλεια.

Οι Πειραιώτες έχουν τρομερά παράπονα από τον Γιάννη Αλαφούζο, υποστηρίζοντας πως ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" έκανε άσεμνες χειρονομίες στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Πάντως είναι αμέτρητα τα σίδερα και αντικείμενα που έχουν πέσει στον πάγκο, ενώ σημειώθηκε επίθεση σε Ντομίνγκες και Αφελάι όταν σηκώθηκαν για προθέρμανση, την στιγμή που έπεσαν πάνω από 100 κατευθυνόμενες κροτίδες, για τις οποίες οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ειδοποιήσει από το πρωί της Κυριακής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ