ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψηλά τα κεφάλια στην επιστροφή

Ψηλά τα κεφάλια στην επιστροφή
INTIME SPORTS

Όπως έλεγαν κατά την επιστροφή "πέρασαν οι εποχές που οι μεγάλες ομάδες θεωρούσαν δεδομένη τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό"

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχασε στο Τορίνο, να κράτησε ζωντανή τη Γιουβέντους στο παιχνίδι της πρόκρισης, η αποστολή όμως γύρισε υπερήφανη γιατί ανάγκασε τους Ιταλούς να κάνουν καθυστερήσεις, να πετούν μπάλες στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουν ξέφρενο "όλε" με τη λήξη του αγώνα.

Το μήνυμα λοιπόν το έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την υπερηφάνεια της ομάδας και το έλαβαν όλοι, γι αυτό και στο αεροπλάνο της επιστροφής δεν έβλεπες κατεβασμένα κεφάλια, παρά μόνο αισιόδοξα πρόσωπα για το μέλλον. Στα ... πηγαδάκια κατά την αναμονή της πτήσης άκουγες λόγια όπως "είδατε πως έκαναν "όλε" οι παίκτες της Γιουβέντους; Λες και κέρδισαν τη Ρεάλ. Πέρασαν οι εποχές που θεωρούσαν δεδομένη τη νίκη επί του Ολυμπιακού και δεν την χαιρόταν καν" ή "πετούσαν δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, λες και βρισκόμασταν στον Κορυδαλλό και παίζαμε με την Προοδευτική" ή "Ο Κελίνι έκανε τον τραυματία για να κερδίσει χρόνο" και "όλο το γήπεδο πανηγύριζε όταν κέρδιζαν πλάγιο άουτ προς το τέλος του ματς "

Τα κομπιουτεράκια βγήκαν και αποφασίσθηκε ότι η πρόκριση θα παιχθεί ως την τελευταία αγωνιστική, ιδιαίτερα αν ο Ολυμπιακός πάρει βαθμό στη Μαδρίτη και η Ατλέτικο υποχρεωθεί να κερδίσει στο Τορίνο για να κατακτήσει την πρώτη θέση, που δίνει πλεονέκτημα στην κλήρωση των νοκ άουτ.

Δεν έλειψαν όμως και τα παράπονα για τη διαιτησία, αφού όπως έλεγαν πριν από το πρώτο γκολ προηγήθηκε φάουλ στον Μιλοβόγεβιτς που δεν δόθηκε, στο δεύτερο μέρος ο Άτκινσον σφύριξε έδρα, ιδιαίτερα στον καταλογισμό των φαουλ, στο δεύτερο γκολ έγινε αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Ελαμπνταλαουί στο κέντρο και μετά έγινε η διπλή καραμπόλα, ενώ στο τρίτο ο σκόρερ ήταν οφσάιντ όταν πρωτοπήρε την μπάλα.

Βέβαια υπήρξε και στεναχώρια για ένα ακόμη κακό παιχνίδι του Μήτρογλου, αφού ουσιαστικά ο Ολυμπιακός έπαιζε με δέκα και απ ότι φαίνεται στο επόμενο ματς με τον Πανθρακικό θα χρησιμοποιηθεί ο Μπενίτες, σε περίπτωση που είναι έτοιμος και χωρίς κίνδυνο υποτροπής.

Στο δια ταύτα. Ο Ολυμπιακός έχασε, αλλά δεν υπήρχαν κατεβασμένα κεφάλια, ενώ φάνηκε πόσο σημαντικό είναι να ηγείται της αποστολής ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να δίνει το στίγμα της ομάδας μετά το ματς και να την κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση. "Όχι δάκρυα, δουλειά για να φτάσουμε πιο ψηλά. Κανείς δεν κερδίζει πλέον εύκολα τον Ολυμπιακό"

Και στην ικανοποίηση, προστέθηκε η χαρά για τη νίκη των Νέων με 3-0, που καταχειροκροτήθηκαν απ όλους όταν ο πιλότος υπενθύμισε το χαρμόσυνο γεγονός, που έκανε υπερήφανο τον Βούζα και το επιτελείο του. Χαρά και για τους 2500 φιλάθλους του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν απ όλη την Ευρώπη για να βοηθήσουν την ομάδα τους ...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ