ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψηλά στη λίστα Βιάνα και Πόλγκα

Ψηλά στη λίστα Βιάνα και Πόλγκα
Άντερσον Πόλγκα

Οι Πορτογάλοι θεωρούν τον Πασιένσια προπονητή του Ολυμπιακού και ήδη έχουν αρχίσει να γράφονται τα πρώτα ονόματα για μεταγραφές του καλοκαιριού.

Όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr ο Ντομίνγκος Πασιένσια θα έχει ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη την Δευτέρα, μετά το Final Four, με σκοπό να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Όλα αυτά σε μία περίοδο όπου αναμένεται να κριθεί και η παραμονή στον Ολυμπιακό αρκετών παικτών που τα συμβόλαια τους τελειώνουν το καλοκαίρι.

Οι Πορτογάλοι ωστόσο θεωρούν τον Πασιένσια τελειωμένη υπόθεση για τον Ολυμπιακό και ήδη άρχισαν να γράφονται τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια.

Ο αντι-Ιμπαγάσα

Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι ο Πασιένσια θέλει να φέρει στην Ελλάδα τον Ούγκο Βιάνα, ποδοσφαιριστή με τον οποίο συνεργάστηκε όταν βρισκόταν στην Μπράγκα.

Ο Βιάνα είναι 29 ετών και παίζει στη μεσαία γραμμή έχοντας το ρόλο του "μαέστρου". Η αλήθεια είναι πως στην Μπράγκα "Αναστήθηκε", όμως πάντα τον ακολουθούν κάποιοι μικροτραυματισμοί.

Φέτος ωστόσο είχε γεμάτη σεζόν με 42 παιχνίδια και 5 γκολ, με 3667 λεπτά χρόνου συμμετοχής!

Ο αντι-Μέλμπεργκ

Πάμε και στο δεύτερο όνομα που ακούγεται έντονα κι έχει να κάνει με τον Άντερσον Πόλγκα. Ο έμπειρος αμυντικός της Σπόρτινγκ θεωρείται, από τους Πορτογάλους, ο αντικαταστάτης του Μέλμπεργκ αν αυτός δεν ανανεώσει.

Είναι 33 ετών και με πάνω από 200 συμμετοχές στην Σπόρτινγκ. Είναι Βραζιλιάνος κι έχει αγωνιστεί μάλιστα 11 φορές με την Εθνική του ομάδα. Το καλό είναι πως το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι, οπότε δεν θα στοιχίσει κάτι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ