ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψάχνοντας το "μπαμ" και ο... αλμυρός Τζιόλης

Ψάχνοντας το "μπαμ" και ο... αλμυρός Τζιόλης
INTIME SPORTS

Σε αναζήτηση ενός αμυντικού μέσου που θα προκαλέσει αίσθηση και θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, βρίσκονται στον Ολυμπιακό. Απομακρύνεται ο απαιτητικός Τζιόλης.

Είναι πλέον δεδομένο πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα κάνουν το μεταγραφικό "μπαμ" στην θέση του αμυντικού χαφ. Κι αυτό όχι τόσο για τα θεάματα, αλλά για την ουσία. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν πρόβλημα στην μεσαία γραμμή, αυτό το έχουν διαπιστώσει προπονητής και διοίκησης και έτσι είναι έτοιμοι να το διορθώσουν.

Ονόματα λοιπόν που ακούγαμε μέχρι πριν λίγες ημέρες, όπως αυτό του Τισόνε, μπαίνουν στο συρτάρι, αφού οι Πρωταθλητές Ελλάδας, ψάχνουν για το κάτι παραπάνω. Για τον παίκτη που θα κάνει πραγματικά την διαφορά στα χαφ.

Η αναζήτηση λοιπόν έχει ξεκινήσει στον Ολυμπιακό και είναι σίγουρο πως οι Πειραιώτες θα "σκανάρουν" περιπτώσεις απ' όλο τον κόσμο προκειμένου να καταλήξουν στον... εκλεκτό. Τα νέα δεδομένα λοιπόν, φέρνουν και νέες προτάσεις.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας, θα δουν και τους ποδοσφαιριστές που θα τους προταθούν, θα εξετάσουν και άλλες περιπτώσεις και έπειτα από συνεννόηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε θα αποφασίσουν ποιος τελικά θα ντυθεί στα "ερυθρόλευκα". Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός πάει για μεγάλο όνομα και δεν θα έχει σχέση με τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα.

Σ' ότι αφορά στην περίπτωση του Αλέξανδρου Τζιόλη, φαίνεται πως δεν προχωράει και αυτό γιατί υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Στον Ολυμπιακό θεωρούν πολλά τα χρήματα που ζητάει ο Έλληνας διεθνής και δεν πρόκειται να προχωρήσουν αν δεν κάνει υποχωρήσεις και δεν ρίξει νερό στο κρασί του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ