ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πρωταθλητές και το 2012"

"Πρωταθλητές και το 2012"
INTIME SPORTS

Μιραλάς, Τζιμπούρ, Α. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης και Ποτουρίδης βρέθηκαν σε εκδήλωση και αφού συναντήθηκαν με τον κόσμο, ευχήθηκαν και το 2012 να τους βρει στην κορυφή. Τι λένε για τους στόχους του Ολυμπιακού.

Εορταστικό ήταν το κλίμα στην Lion Hellas A.E στο Περιστέρι, αφού πέντε παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν σε εκδήλωση της Peugeot (είναι χορηγός της ομάδας) και έδωσαν χαρά σε φίλους του συλλόγου.

Μιραλάς, Τζιμπούρ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης και Ποτουρίδης έδωσαν το παρών και δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται με τους φίλους της Πειραϊκής ομάδας, που τους αγκάλιασαν.

Όλοι τους πάντως δεν παρέλειψαν να κάνουν ευχές ενόψει και των εορτών που πλησιάζουν, δεν ξέχασαν το ματς Κυπέλλου με τον Πιερικό την Τετάρτη (21/12), ενώ μίλησαν για το 2012 που ελπίζουν να τους βρει στην κορυφή και πρωταθλητές.

"Πρωταθλητές και το 2012"
INTIME SPORTS

Αβραάμ Παπαδόπουλος: "Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, να ερχόμαστε σε τέτοιες εκδηλώσεις, να δίνουμε χαρά στα παιδιά και τον απλό κόσμο. Ευχαριστούμε την Peugeot που είναι δίπλα μας αυτόν τον καιρό και ελπίζουμε να συνεχίσει. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να δικαιώσουμε όλους αυτούς που πιστεύουν σε εμάς. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να βρίσκεται στην κορυφή, για αυτό δουλεύουμε και για αυτό είμαστε εδώ. Θα κοιτάξουμε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο σύνολο και καλύτερο ποδόσφαιρο για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα.

Το ματς με τον Πιερικό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, για έναν θεσμό που ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει. Θα πάμε σοβαροί και προσγειωμένοι να κάνουμε το παιχνίδι μας για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Εύχομαι και το 2012 να έχει επιτυχίες για τον Ολυμπιακό, που πάντα έχει επιτυχίες. Είμαστε μέσα και στους 3 στόχους της ομάδας. Να έχουμε την υγεία μας και να παρουσιαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στη συνέχεια".

Κέβιν Μιραλάς: "Οι χορηγοί δίνουν μεγάλη οικονομική βοήθεια στον σύλλογο και ειδικά σε περίοδο οικονομικής κρίσης είναι αρκετά σημαντικό και για εμάς είναι μία καλή ευκαιρία σε τέτοιες εκδηλώσεις να δούμε τους φιλάθλους μας και εκτός αγωνιστικών χώρων και αισθανόμαστε την αγάπη τους. Στόχος είναι να είμαστε στην κορυφή και την Άνοιξη του 2012, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να πούμε επάνω σε αυτό, θέλουμε και φέτος να είμαστε πρωταθλητές.

Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και πρέπει να βρούμε τα τελευταία... ίχνη ενέργειας που μας έχουν μείνει. Αν όλοι έχουμε το κίνητρο και τη διάθεση τότε θα πάρουμε την πρόκριση. Αν μπορέσουμε τόσο εγώ, όσο ο Ραφίκ, αλλά και ο Μάρκο, ο καθένας μας καταφέρει να τελειώσει με 20 γκολ τη χρονιά τότε θα είναι κάτι φανταστικό".

"Πρωταθλητές και το 2012"
INTIME SPORTS

Ραφίκ Τζιμπούρ: " Είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε στιγμές κοντά στους φιλάθλους μας γιατί είναι λίγες οι φορές που μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Ξέρουμε ότι η βοήθειά των χορηγών είναι πολύ σημαντική γιατί μας στηρίζουν και έτσι μπορούμε να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Θα έλεγα ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη μου χρονιά. Θα κάνουμε ό,τι κάνουμε πάντα. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι γιατί ξέρουμε ότι αυτά τα ματς του Κυπέλλου είναι παγίδες για αυτό και θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να αποφύγουμε τον κίνδυνο".

Γιάννης Ποτουρίδης: "Σημασία έχει ότι το τέλος της χρονιάς μας βρίσκει στην κορυφή γιατί ο Ολυμπιακός είναι σύλλογος με μεγάλες φιλοδοξίες. Πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες, αλλά πρώτα απ’ όλα να πάρουμε την πρόκριση στο Κύπελλο και μετά να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε μέχρι τώρα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ