ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προχωράει του Ντουρμάζ

Προχωράει του Ντουρμάζ

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σουηδία, ο Τζίμι Ντουρμάζ αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη για να προχωρήσει η απόκτησή του από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μπορεί η αποστολή του Ολυμπιακού να ταξιδεύει για τις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να συμμετάσχει στο ICC, εντούτοις οι Πειραιώτες δεν μένουν... στάσιμοι στα μετεγγραφικά τους, κοιτάζοντας να κλείσουν ένα ένα τα μέτωπα που είναι ανοιχτά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προέρχεται από την Σουηδία και συγκεκριμένα από την "Aftonbladet", ο Τζίμι Ντουρμάζ αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη για να προχωρήσει η απόκτησή του από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Συγκεκριμένα, να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, το κόστος της αγοράς του από την Γκεντσλέρ ανέρχεται στα 2,7 εκ. ευρώ και η μετεγγραφή του βρίσκεται στην τελική της ευθεία. "Αύριο θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας", υποστηρίζει το δημοσίευμα.

Ο μάνατζερ του διεθνούς αριστεροπόδαρου εξτρέμ, Μάρτιν Νταλίν, παραδέχτηκε με δηλώσεις του ότι "δεν είναι κρυφό ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους συλλόγους που ενδιαφέρονται", χωρίς πάντως να θέλει να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ