ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προβληματίζει το πολικό ψύχος και η κίνηση στη Μόσχα

Προβληματίζει το πολικό ψύχος και η κίνηση στη Μόσχα

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού για τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα στη Μόσχα, όπου θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας με τη Ρουμπίν Καζάν.

Το βράδυ της επόμενης Τρίτης (14/02, 19:00), ο Ολυμπιακός δίνει τον πρώτο του αγώνα για τους "32" του Europa League, με αντίπαλο τη Ρουμπίν Καζάν στην παγωμένη Μόσχα.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη ρωσική πρωτεύουσα έχουν προβληματίσει έντονα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες ( το θερμόμετρο αγγίζει τους -20 βαθμούς Κελσίου).

Η κατάσταση στη Μόσχα θα είναι πρωτόγνωρη για τους "ερυθρόλευκους", που θέλουν να προστατεύσουν τους ποδοσφαιριστές από πιθανούς τραυματισμούς, αφού το "Luzhniki" θα κρύβει πολλές... παγίδες. Επιπλέον, θα αναζητήσουν τρόπους ώστε να βοηθήσουν τους παίκτες να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν συντομότερα στο πολικό ψύχος.

Ένα ακόμα... βάσανο στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι το κυκλοφοριακό πρόβλημα που πλήττει τη Μόσχα. Το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσουν οι Πειραιώτες απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από το γήπεδο, απόσταση που πολλές φορές καλύπτεται οδικώς σε 2 ώρες, εξαιτίας της κίνησης στους δρόμους της πόλης. Στο παρελθόν πάντως, κάποιες άλλες ομάδες που έχουν επισκεφθεί τη ρωσική πρωτεύουσα, έχουν χρησιμοποιήσει ακόμα και το... μετρό!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ