ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προβλήματα για τρεις στον Ολυμπιακό

Προβλήματα για τρεις στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός δίνει την Πέμπτη το τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους με αντίπαλο την Βάκερ Ίνσμπρουκ στο Λάνγκενφελντ. Ατομικά κινήθηκαν στην προπόνηση οι Φορτούνης, Φιγκέιρας και Ντα Κόστα.

Δύο μέρες απομένουν για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην Αθήνα, να κάνουν οι παίκτες προπονήσεις στο Ρέντη μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και από Τετάρτη (6/7) να ξαναπάρουν το αεροπλάνο με προορισμό το Γκενκ του Βελγίου για το β' στάδιο προετοιμασίας.

Προτού αποχωρήσουν όμως από την Αυστρία, έχουν και μία φιλική υποχρέωση το απόγευμα της Πέμπτης (30/6, 18.30). Αντίπαλος η Βάκερ Ίνσμπρουκ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Αυστρίας.

Ο Βίκτορ το πιθανότερο είναι να μην έχει στη διάθεσή του τους Φιγκέιρας (σφίξιμο στον τετρακέφαλο), Φορτούνη (αιμάτωμα χαμηλά στο πόδι) και Ντα Κόστα (στομαχικές διαταραχές). Και οι τρεις δεν προπονήθηκαν καθόλου την Τετάρτη (29/6) με τους υπόλοιπους.

Αντιθέτως, αναμένεται να δώσουν κανονικά το “παρών” οι διεθνείς Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ και Ιντέγιε που ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία την Δευτέρα (27/6).

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της Τετάρτης (29/6) είχε και πάλι τρέξιμο, αφού μετά από μία ώρα τακτικής, ο Βίκτορ έστειλε τους παίκτες του να ξανατρέξουν στα βουνά του Λάνγκενφελντ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ