ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόβλημα με το Ζέεφελντ για Ολυμπιακό

Πρόβλημα με το Ζέεφελντ για Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες και προσπαθούν να το λύσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι το... εξοχικό τους στους πρόποδες των αυστριακών Άλπεων. Στο ψάξιμο για προπονητικό κέντρο τόσο για το πρώτο, όσο και για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας

Στον Ολυμπιακό θα φουλάρουν από την Δευτέρα του Πάσχα την προετοιμασία τους για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (7/5). Από την άλλη όμως, στο λιμάνι έχουν αρχίσει εδώ και πολύ καιρό να ασχολούνται και με τα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο αρχικός προγραμματισμός έλεγε ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα πήγαιναν στις 22 ή 23 Ιουνίου στο Ζέεφελντ, σε ένα μέρος που έχει αποδειχθεί το... εξοχικό τους για το καλοκαίρι. Τις τελευταίες μέρες όμως προέκυψε ένα θέμα με το ξενοδοχείο που μένει κάθε χρόνο η αποστολή.

Δεν είναι λοιπόν ακόμα σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στο Ζέεφελντ. Αντιθέτως, το πιο πιθανό είναι να βρεθεί σε άλλο χωριό της Αυστρίας και της περιφέρειας του Τιρόλ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει αρχίσει το ψάξιμο για μία περιοχή που είναι σχετικά κοντά στο Ζέεφελντ.

Οι αρμόδιοι για αυτά τα θέματα στον Ολυμπιακό αναζητούν επίσης και το μέρος που οι πρωταθλητές θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, εκεί όπου ο Μάρκο Σίλβα έχει ζητήσει να γίνουν και ένα σωρό φιλικά. Συνολικά θέλει πριν από τον 3ο προκριματικό γύρο τουChampions League,οι “ερυθρόλευκοι” να δώσουν τουλάχιστον δέκα φιλικά!

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο στάδιο, το Έρμελο της Ολλανδίας που πήγαινε σχεδόν κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός, έχει απορριφθεί από τον Σίλβα. Οπότε, γίνεται μία αναζήτηση σε Γερμανία, Ελβετία, βόρεια Ιταλία και όχι μόνο. Προσπαθούν να συνδυάσουν εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις με δυνατά φιλικά σε κοντινές αποστάσεις από το προπονητικό κέντρο.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ