ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόβλημα με Μαζουακού ενόψει Λεβαδειακού

Πρόβλημα με Μαζουακού ενόψει Λεβαδειακού
INTIME SPORTS

Μικροενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο ο Γάλλος και ετοιμάζεται ο Σαλίνο για το Σάββατο (29/8). Δεν παίζει οριστικά ο Μπουχαλάκης.

Κάποια μικροπροβλήματα έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό, απόρροια της προετοιμασίας που έχει γίνει, αλλά και της υψηλής έντασης που βάζει στις προπονήσεις ο Μάρκο Σίλβα για να έχει την ομάδα του 100% έτοιμη κυρίως στα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν θα αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Την Τετάρτη (26/8) ο Μπουχαλάκης παραπονέθηκε για ένα τσίμπημα στον αριστερό τετρακέφαλο. Ο Κρητικός χαφ δεν θα δώσει το παρών με το Λεβαδειακό. Αμφίβολος είναι και ο Μαζουακού, ο οποίος πήγε συντηρητικά την Πέμπτη (27/8) λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο και είναι ήδη σταντ μπάι ο Σαλίνο για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, σε περίπτωση που δεν προλάβει τελικά ο Γάλλος.

Τέλος τίποτα δεν έχουν οι Φινμπόγκασον και Ζντιέλαρ, που περισσότερο προφυλάχθηκαν την Πέμπτη (27/8) και αναμένεται να μπουν κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής (28/8).

Όσο για ενδεκάδα; Ούτε λόγος προς το παρόν. Κι αυτό, γιατί αναζητείται ο παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς με τον Καμπιάσο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αλλά στο μυαλό του Σίλβα να υπάρχει και η επιλογή να πάει με δύο πιο δημιουργικούς χαφ (Φορτούνη με Τσόρι ή Φουστέρ). Ο Φινμπόγκασον λογικά θα είναι διαθέσιμος και θα ξεκινήσει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ