ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προβάδισμα ο Τσόρι Ντομίνγκες

Προβάδισμα ο Τσόρι Ντομίνγκες
Μασάντο Μήτρογλου Σιόβας Μανιάτης προπόνηση στην Γαλλία

Δείτε βίντεο από την προπόνηση του Ολυμπιακού στο "Παρκ ντε Πρες", διαβάστε τα σχέδια του Μίτσελ για την αρχική ενδεκάδα με την Παρί και πως αναμένεται να παραταχθούν οι Γάλλοι.

Ο Ολυμπιακός με την προπόνηση της Τρίτης στο "Παρκ ντε Πρες" ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αποψινή (27/11, 21:45) αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν στο "Παρκ ντε Πρενς" για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Τόσο ο Μίτσελ όσο και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πως η συγκέντρωση και στα 90 λεπτά είναι απαραίτητη, καθώς η Παρί διαθέτει υλικό που δεν συγχωρεί λάθη.

Στην προπόνηση της Τρίτης είχαμε και κάτι απρόοπτο. Ένα χτύπημα στο καλάμι που δέχτηκε ο Κώστας Μανωλάς λίγο πριν το τέλος της προετοιμασίας ανησύχησε τους ερυθρόλευκους, όμως δεν εμπνέει ανησυχία και ο διεθνής στόπερ θα βρίσκεται κανονικά στην 11άδα του Ολυμπιακού το βράδυ της Τετάρτης.

Τα πλάνα του Μίτσελ

Ο Μίτσελ δούλεψε τους παίκτες του κυρίως σε θέματα τακτικής, κομμάτι στο οποίο θεωρεί πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εμφανιστεί πανέτοιμος προκειμένου να πάρει αποτέλεσμα από την Παρί ΣΖ.

Για την τελευταία θέση της ενδεκάδας προβάδισμα πήρε ο "Τσόρι" Ντομίνγκες, καθώς ο Μίτσελ είχε κατασταλάξει στους υπόλοιπους δέκα πριν την χθεσινή προπόνηση.

Έτσι λοιπόν το πιθανότερο είναι να δούμε ένα σχήμα με Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα, Χολέμπας, Μανιάτη, Σάμαρη, Φουστέρ, Κάμπελ, Ντομίνγκες και φυσικά Μήτρογλου.

Στο μυαλό του Μπλαν

Από την πλευρά του, ο Λοράν Μπλαν αναμένεται να χρησιμοποιήσει την τακτική και την ίδια ενδεκάδα (με μόνη αλλαγή τον Άλεξ αντί του Μαρκίνιος) με την οποία η Παρί ΣΖ κατάφερε να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης του Φαλήρου και εντέλει να φύγει νικήτρια.

Σε σύστημα 4-3-3, ο Γάλλος τεχνικός θα επιλέξει τους Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μαξουέλ, Βεράτι, Τιάγκο Μότα, Ματουϊντί, Καβάνι, Λαβέτσι και Ιμπραχίμοβιτς.

Βίντεο από την προπόνηση

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ