ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Προτιμώ την γεμάτη Τούμπα"

"Προτιμώ την γεμάτη Τούμπα"
INTIME SPORTS

Η προσπάθεια ανατροπής του 1-1 του Καραϊσκάκης θα γίνει αύριο (2/2) σε μια άδεια Τούμπα, ωστόσο ο Βασίλης Τοροσίδης θα ήθελε να είναι γεμάτο το γήπεδο. Τι πιθανότητες πρόκρισης δίνει στις δύο ομάδες.

" Για μένα το ίδιο θα ήταν με κόσμο. Είναι διαφορετική η αίσθηση όταν παίζεις με κόσμο", έλεγε χθες ο Βασίλης Τοροσίδης σε συζητήσεις με τους συμπαίκτες του.

" Προσωπικά μου αρέσει η Τούμπα με παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ και ας ξέρουμε ότι είναι δύσκολη έδρα για μας. Μην ξεχνάτε ότι τον έχουμε κερδίσει με κόσμο στη Θεσσαλονίκη", συμπλήρωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια μίλησε και για το αγωνιστικό κομμάτι του αυριανού προημιτελικού: " Μπορεί στα χαρτιά το 1-1 να δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, όμως αυτό το αποτέλεσμα δεν αλλάζει πολλά για εμάς. Πιστεύω πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ακόμα και να κερδίζαμε στο Καραϊσκάκη, θα πηγαίναμε στην Τούμπα για τη νίκη, όπως τώρα".

" Καλό είναι να έρθει ένα γρήγορο γκολ. Το έχουμε δείξει σε κάθε ματς ότι το έχουμε το γκολ, ενώ έχουμε αποδείξει ότι λειτουργούμε πολύ καλά ανασταλτικά. Το κάναμε σε όλα τα μας στην επαρχία, μπορούμε να το κάνουμε και στην Τούμπα", κατέληξε για το Κύπελλο ο "Τόρο" για να αναφερθεί και στη συνέχεια και στο Πρωτάθλημα:

" Μεγάλη υπόθεση το +7 αλλά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο θα το πάρουμε. Νομίζω πως τα πάντα θα κριθούν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ