ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτάθηκε ο Πέτριτς στον Ολυμπιακό

Προτάθηκε ο Πέτριτς στον Ολυμπιακό

Ο Μπλάντεν Πέτριτς προτάθηκε από μάνατζερ στη διοίκηση του Ολυμπιακού, με την περίπτωση απόκτησής του να είναι πάντως εξαιρετικά δύσκολη. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο 32χρονος Κροάτης φορ είναι ένα από τα ονόματα που έχουν απασχολήσει μεταγραφικά ουκ ολίγες φορές τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια και το φετινό καλοκαίρι δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάνατζερ έριξαν στο τραπέζι το όνομα του Πέτριτς, ωστόσο το "αγκάθι" δεν έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος αλλά με το ότι υπάρχει στη μέση και η... Φούλαμ.

Μπορεί η πρώτη του σεζόν στο "Κρέιβεν Κότατζ" να μην ήταν τόσο εντυπωσιακή (20 συμμετοχές - 5 γκολ) και να μην συμπεριλαμβανόταν στις πρώτες επιλογές του Μάρτιν Γιολ για την επιθετική γραμμή των Λονδρέζων, ωστόσο τα αγγλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η Φούλαμ δεν δείχνει διατεθειμένη να του "κουνήσει μαντήλι".

Συγκεκριμένα, υπάρχουν σκέψεις για ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο, με την Πρέμιερ Λιγκ να αποτελεί σαφώς ένα μεγάλο δέλεαρ για τον έμπειρο φορ ειδικά τώρα που βρίσκεται προς τη δύση της καριέρας του.

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτριτς συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια επαγγελματικής διαδρομής, με τη Φούλαμ να αποτελεί τον έκτο σταθμό της καριέρας του μετά από τις Μπάντεν, Γκρασχόπερ, Βασιλεία, Ντόρτμουντ και Αμβούργο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ