ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόταση σε Μαρινάκη να κατέβει για Δήμαρχος Πειραιά!

Πρόταση σε Μαρινάκη να κατέβει για Δήμαρχος Πειραιά!
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέβει ως Δήμαρχος Πειραιά στις ερχόμενες εκλογές, έχοντας μαζί του στο σχήμα τον Πέτρο Κόκκαλη!

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, σύμφωνα με πληροφορίες έχει προτείνει στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Το ενδεχόμενο αυτό, μάλιστα, το σκέφτεται πολύ σοβαρά ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων, ο οποίος και θα πάρει την οριστική του απόφαση μέσα στις επόμενες μέρες.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη ένα πλάνο στο μυαλό του ώστε να κατέβει Δήμαρχος στην πόλη που μεγάλωσε, έχοντας μαζί του στο σχήμα τον γιο του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρο. Να τονίσουμε πως ο πατέρας του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλιτιάδης, στο παρελθόν υπήρξε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Εκτός από την Εκκλησία της πόλης, η οποία βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, υπέρ της υποψηφιότητας του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι και αρκετοί εφοπλιστές οι οποίοι και έχουν τα γραφεία τους στον Πειραιά, αλλά και άνθρωποι από τον εμπορικό σύλλογο της πόλης. Ουσιαστικά στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη βλέπουν τον άνθρωπο που μπορεί να αξιοποιήσει όλες τις υγιείς δυνάμεις του Πειραιά για το καλό της πόλης.

Το εάν ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποδεχθεί αυτό το κάλεσμα θα το γνωρίζουμε μέσα στις επόμενες ημέρες. Όσον αφορά την όποια κομματική στήριξη, από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο τονίζουν πως ''αν ο Πρόεδρος κατέβει στις εκλογές θα είναι υπερκομματικός. Φυσικά έχει μεγάλο φόρτο εργασίας, έχει και τον Ολυμπιακό, οπότε είναι ένα μεγάλο ζήτημα αυτό της εύρεσης χρόνου. Αλλά στον πρόεδρο αρέσουν οι ανατροπές".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ