ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Πορτογάλοι για Μπελούστσι

Οι Πορτογάλοι για Μπελούστσι

Πορτογαλικό Μέσο Ενημέρωσης "επισημοποίησε" το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φερνάντο Μπελούστσι.

Ραδιοφωνικός σταθμός της Πορτογαλίας μετέδωσε ότι ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στην Πόρτο για δανεισμό του Μπελούστσι μέχρι το καλοκαίρι. Πρόκειται για τον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Renaissance" που επικαλέστηκε πηγές από την Πόρτο.

Στο ίδια μετάδοση, αναφέρθηκαν οι δυσκολίες μίας τέτοιας μετακίνησης αφού ο Αργεντίνος πρώην παίκτης των "ερυθρόλευκων", έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 με την Πόρτο ενώ η ρήτρα μεταγραφής του φτάνει τα 30 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να αποκτήσει τον Μπελούστσι μέχρι το καλοκαίρι και να υπάρξει ρήτρα αγοράς που να μην είναι απαγορευτική για τους "ερυθρόλευκους".

Ο μάνατζερ Πίνι Ζάχαβι, κατέχει μέρος των δικαιωμάτων του Μπελούστσι, ο οποίος έχει δηλώσει θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί μόνο για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Αντίθετα, ο Ζάχαβι, αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού όπως υποστηρίζει η Πόρτο δεν συζητάει τον δανεισμό του παίκτη παρά μόνο την πώληση του.

Ο Μπελούστσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ καθώς δεν μπορεί να παίξει στην συνέχεια της διοργάνωσης με άλλη φανέλα πλην της Πόρτο. Ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα αποκτήσει παίκτη μέσα στον Γενάρη για να τον χρησιμοποιήσει μόνο στο πρωτάθλημα και το κύπελλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ