ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονήθηκαν Αμπντούν και Φετφατζίδης

Προπονήθηκαν Αμπντούν και Φετφατζίδης
INTIME SPORTS

Ευχάριστα μαντάτα για τον Ζαρντίμ ενόψει Άρσεναλ, αφού Αμπντούν και Φετφατζίδης προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο Μοδέστο είναι έτοιμος για "Emirates"! Εκτός προπονήσεων Τζιμπούρ, Φέισα, Τοροσίδης.

Δύο λόγους για να χαμογελά είχε την Κυριακή το πρωί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού είδε δύο τραυματίες ποδοσφαιριστές του να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης.

Ο λόγος για τους Τζαμέλ Αμπντούν και Γιάννη Φετφατζίδη, που μετά από μέρες ενσωματώθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και προπονήθηκαν δίχως πρόβλημα.

Αυτό σημαίνει πως ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός και ο Έλληνας διεθνής θέτουν υποψηφιότητα για να παίξουν κανονικά στο μεγάλο ματς του Λονδίνου με αντίπαλο την Άρσεναλ (Τετάρτη 3/10, 21:45).

Από την άλλη πλευρά, ο Ραφίκ Τζιμπούρ μαζί τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Λιούμπομιρ Φέισα δεν προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αφού συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όσο για το σφίξιμο που ένιωσε στον ορθό μηριαίο ο Φρανσουά Μοδέστο, δεν εμπνέει ανησυχία όπως τονίζουν από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Παπάζογλου θα μπει σιγά σιγά σε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Κατά τ' άλλα, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο σε όλο το ματς ή σε μεγάλο μέρος, έκαναν αποθεραπεία και χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων και στο "ένας εναντίον ενός" παίζοντας δίτερμα σε μικρό χώρο.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η προετοιμασία των Νταμπλούχων Ελλάδας για το δύσκολο ματς με την Άρσεναλ στο "Emirates", η οποία θα συνεχιστεί με απογευματινή προπόνηση την Δευτέρα στις 17:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ