ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονήθηκαν Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί

Προπονήθηκαν Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άρχισαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Λεβαδειακό (19/4 19:30) στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Μία ημέρα μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο Ρέντη και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς πρωταθλήματος, στο Καραϊσκάκη, με τον Λεβαδειακό την Κυριακή(19/4 19:30).

Oι παίκτες δούλεψαν επάνω στο passing game, την κατοχή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έκαναν και "μονομαχίες" 4 εναντίον 4 σε κλειστό χώρο, με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και τελειώματα. Κανονικά γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν στην Κομοτηνή, αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ή σε όλο το 90λεπτο.

Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, πλην του Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος το κάνει εδώ και μερικές μέρες, γυμνάστηκαν και ο Κώστας Μήτρογλου, με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός άσος ακολούθησε στο τέλος και έξτρα ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Στρέζος, ενώ το πρόγραμμα αποκατάστασής του ακολουθεί ο Γιάννης Μανιάτης. Την Παρασκευή το πρωί η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ