ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση χωρίς Τζεμπούρ - Αμπντούν

Προπόνηση χωρίς Τζεμπούρ - Αμπντούν
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις, με τους Τζαμέλ Αμπντούν και Ραφίκ Τζεμπούρ να μη δίνουν το "παρών" στου Ρέντη. Πρόβλημα με Αβραάμ Παπαδόπουλο

Έπειτα από διήμερο ρεπό, μετά την επιστροφή από το Ζέεφελντ της Αυστρίας, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γύρισαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και προπονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (22/7).

Το "παρών" στην προπόνηση δεν έδωσαν οι δύο Αλγερινοί του Ολυμπιακού, Ραφίκ Τζεμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν.

Τις προηγούμενες ημέρες, η διοίκηση σε μία μορφή τελεσιγράφου είχε διαμηνύσει στην πλευρά του Τζεμπούρ πως πρέπει άμεσα να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Τζεμπούρ, όχι μόνο δεν επέστρεψε, αλλά εξακολουθεί να... αγνοείται. Σύντομα, η διοίκηση του Ολυμπιακού αναμένεται να αποφασίσει πώς θα κινηθεί στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ακόμα ο παίκτης δεν έχει φέρει επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ για την παραχώρησή του, ενώ όσο δεν γίνεται κάτι τέτοιο και ο "τρομοκράτης" δεν επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ο σύλλογος εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Όσο για τον Αμπντούν, ούτε ο 27άχρονος εξτρέμ βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας τη Δευτέρα, αλλά η υπόθεση μεταγραφής του βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

*διαβάστε για την πρόταση 3.000.000 ευρώ της Αλ Γκαράφα για τον Αμπντούν

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν κανονικά, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να αποχωρεί από το τελευταίο κομμάτι του προγράμματος λόγω μιας ελαφριάς λοίμωξης του αναπνευστικού.

*4.000.000 ευρώ δίνει η Ρουμπίν Καζάν για τον Πάουλο Μασάντο

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (22/7):

" Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις.

Λίγες ημέρες πριν αναχωρήσουν για τη Γερμανία, όπου θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν σήμερα Δευτέρα στις προπονήσεις.

Η σημερινή εκγύμναση ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη. Ένα κομμάτι αυτής αφιερώθηκε στη φυσική κατάσταση και περιελάμβανε αρκετό τρέξιμο. Το δεύτερο ήταν αφιερωμένο στις ασκήσεις με μπάλα. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ επάνω στην κατοχή της μπάλας, στη σωστή κυκλοφορία της και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα σε μικρό χώρο και τους «ερυθρόλευκους» να χωρίζονται σε τρία γκρουπ.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προφυλάχθηκε για προληπτικούς λόγους, μένοντας εκτός του τελευταίου κομματιού της προπόνησης, λόγω μίας ελαφριάς λοίμωξης του αναπνευστικού. Συμμετείχε κανονικά στο αερόβιο κομμάτι του προγράμματος.

Αύριο είναι προγραμματισμένες δύο προπονήσεις, στις 9 το πρωί και στις 19:00".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ