ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δίνουν 3.000.000€ για τον Αμπντούν από το Κατάρ

Δίνουν 3.000.000€ για τον Αμπντούν από το Κατάρ
INTIME SPORTS

Η Αλ Γκαράφα από το Κατάρ, είναι έτοιμη να δώσει 3.000.000€ στον Ολυμπιακό, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον Τζαμέλ Αμπντούν. Στο παιχνίδι και η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Νότιχαμ Φόρεστ θέλει να αποκτήσει τον Τζαμέλ Αμπντούν, είναι πρόθυμη να καταθέσει στον Ολυμπιακό 2.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, ενώ και ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία.

Έστω και αν είναι στην δεύτερη κατηγορία της χώρας. Οι Πειραιώτες όμως ζητούν 3.000.000 ευρώ για να γίνει το "deal" και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται.

Για τον Τζαμέλ Αμπντούν, όμως, ενδιαφέρεται και η Αλ Γκαράφα από το Κατάρ, η οποία σύμφωνα με τους Αλγερινούς είναι πρόθυμη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, προσφέροντας 3.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του παίκτη.

Συγκεκριμένα, η lebuteur.com , αναφέρει τα εξής : "Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα από το Κατάρ μπαίνει στο παιχνίδι για να διεκδικήσει τον Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος είχε λάβει πρόταση από αγγλική ομάδα (Νότιχαμ Φόρεστ).

Η Αλ Γκαράφα από το Κατάρ ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Τζαμέλ Αμπντούν και είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Η Αλ Γκαράφα είναι διατεθειμένη να πληρώσει με 3.000.000 ευρώ τον Ολυμπιακό (όσα ακριβώς ζητάει), δίχως δυσκολία, ώστε να πάρει την έγκριση από την ελληνική ομάδα για την μεταγραφή του Αλγερινού ποδοσφαιριστή". Μετά την Νότιχαμ Φόρεστ, λοιπόν, στο.. παιχνίδι μπαίνει και η ομάδα από το Κατάρ. Το θέμα, βέβαια, είναι το που θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του και ο Τζαμέλ Αμπντούν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ