ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση με τρεις νέους

Προπόνηση με τρεις νέους

Με τρεις ποδοσφαιριστές της Κ-20 (Ιωαννίδη, Βλάχο, Καραγκούνη), συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς του Κυπέλλου με την Καβάλα στο "Καραϊσκάκης" (16/1, 20:00).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καβάλα την Τετάρτη (16/1) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι ερυθρόλευκοι έριξαν το βάρος στο κομμάτι της τακτικής, ενώ στη συνέχεια έγινε "διπλό" σε μεγάλο χώρο με τον Ζαρντίμ να εναλλάσσει συνέχεια τα πρόσωπα στις δύο ομάδες.

Όσοι δεν συμμετείχαν έκαναν τελειώματα φάσεων σε μία εστία, υπό τις οδηγίες του Αντώνη Νικοπολίδη και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις φάουλ.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της Κ-20, Ιωαννίδης, Βλάχος και Καραγκούνης. Κανονικά γυμνάστηκαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σιόβας και Χαράλαμπος Λυκογιάννης.

Θεραπεία συνέχισε ο Νταβίδ Φουστέρ, ενώ ο Ρόι Κάρολ περιμένει τη σύμφωνη γνώμη του ιατρικού επιτελείου για να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συνέχισε το έντονο ατομικό πρόγραμμα, ενώ η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για το πρωί στις 11:00 και στη συνέχεια ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με την Καβάλα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ