ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονήσεις εν αναμονή των εξελίξεων

Προπονήσεις εν αναμονή των εξελίξεων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι προπονήσεις συνεχίζονται στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, με τον Μπέντο και τους παίκτες του να περιμένουν τα νεότερα σχετικά με τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Ντα Κόστα, Ρομαό, Ρέτσος και Μιλιβόγεβιτς οι απόντες.

Από το απόγευμα της Δευτέρας (14/11) οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για προπονήσεις, μετά το τριήμερο ρεπό (από το πρωί της Παρασκευής) που είχαν πάρει από τον Πάουλο Μπέντο.

Το πρόβλημα για τον Πορτογάλο τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του είναι ότι μέχρι σήμερα δεν ξέρουν ποιο θα είναι το επόμενο παιχνίδι της ομάδας. Αν δηλαδή θα πρέπει να προετοιμαστούν για την επόμενη υποχρέωση στο πρωτάθλημα (εκτός έδρας με τον Πλατανιά) ή αν θα συγκεντρωθούν από τώρα στο ματς της 24ης Νοέμβρη κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις στο Φάληρο.

Πιθανότατα οι απορίες θα τους λυθούν εντός της ημέρας ή το αργότερο μέχρι το πρωί της Πέμπτης (17/11, σ.σ. οι ομάδες μπορούν μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης ουσιαστικά να τυπώσουν εισιτήρια στην εφορία), όταν και θα ξέρουν οριστικά που θα στρέψουν την προσοχή τους.

Ο Μπέντο πάντως βλέπει με ευχαρίστηση τους διεθνείς να ενσωματώνονται σταδιακά στο πρόγραμμα της ομάδας, χωρίς να έχουν προκύψει προβλήματα τραυματισμών ή μεγάλης κόπωσης. Αυτοί που συνεχίζουν να βρίσκονται στις αποστολές των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων είναι οι Λούκα Μιλιβόγεβιτς, Παναγιώτης Ρέτσος, Αλεξί Ρομαό και Μανουέλ Ντα Κόστα.

Ο Σέρβος είναι με την Σερβία για την εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με την Ουκρανία το βράδυ της Τρίτης (15/11), ενώ Ρομαό και Ντα Κόστα θα τεθούν αντιμέτωποι στο ματς Μαρόκο - Τόγκο. Ο Ρέτσος ως βασικός στέλεχος της εθνικής U19 (όπως και οι Νικολάου, Πανάγος, Λάμπρου και Βρουσάι από την Κ20 του Ολυμπιακού) βρίσκεται στην Ουαλία για την αναμέτρηση με την Αγγλία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" θα περιμένει την επιστροφή των τεσσάρων προαναφερθέντων, θα δει την κατάσταση τους και θα τους χειριστεί ανάλογα με το πρόγραμμα που ακολουθεί. Τοποθετώντας τις προθέσεις του Μπέντο σε γενικότερο πλαίσιο, αυτό που απασχολεί τον Πορτογάλο στο διάστημα μέχρι την διακοπή των εορτών είναι να δει την ομάδα να αυξάνει την διαφορά από τους διώκτες της στον βαθμολογικό πίνακα και να σφραγίσει την παρουσία της στην φάση των "32" του Europa League.

Από εκεί και πέρα, στο ίδιο διάστημα θα αποφασίσει σε ποιους παίκτες θα υπολογίζει για το δεύτερο μισό της σεζόν και για ποιους θα εισηγηθεί την παραχώρηση τους. Αναλυτικότερα για τις προθέσεις του Μπέντο στο μεταγραφικό πάρε - δώσε ενόψει Γενάρη μπορείτε να διαβάσετε στο ρεπορτάζ του Αλέξη Βιρβίλη.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρώτα οι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό
Πάμε για σέντρα το Σαββατοκύριακο
Μεταγραφές Ολυμπιακού: Like ή Dislike;
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ