ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προετοιμασία στο Άχενκιρχ χωρίς διεθνείς

Προετοιμασία στο Άχενκιρχ χωρίς διεθνείς

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί, δίχως τους διεθνείς ποδοσφαιριστές. Ο απεσταλμένος του Sport24.gr στην Αυστρία, Παναγιώτης Γκαραγκάνης, μεταδίδει...

Αποστολή στην Αυστρία: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

H αποστολή του Ολυμπιακού στην Αυστρία θα επιστρέψει μία ημέρα νωρίτερα στην Ελλάδα, δηλαδή αντί για τις 18 στις 17 Ιουλίου, έπειτα από απόφαση του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας αποφάσισε να μην έρθουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο Άχενκιρχ, καθώς από την στιγμή που η αποστολή θα επιστρέψει νωρίτερα στην Αθήνα, έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος οι παίκτες να ταλαιπωρηθούν και να ταξιδέψουν στην Αυστρία για μία ημέρα.

Έτσι, λοιπόν, οι Έλληνες διεθνείς των Πειραιωτών (Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανιάτης, Μήτρογλου, Φετφατζίδης, ο Αβραάμ είναι τραυματίας) θα επιστρέψουν στις επάλξεις των ερυθρολεύκων την Κυριακή 15 Ιουλίου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και θα προπονηθούν μαζί με τον γυμναστή του Ολυμπιακού, Χρήστο Μουρίκη, ο οποίος θα επιστρέψει το πρωί της ίδιας ημέρας στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται πως στις 16 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη ρωσική Αλάνια Βλαντικαβκάζ στην Αυστρία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ